CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Gran ambient de germanor a la festa de CNT-66 a la Catalunya Nord

Dimarts, 2 octubre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Aquest diumenge 30 de setembre alguns companys d’aquest sindicat gironí d’activitats diversas de la CGT vàrem anar a la festa que cada any organitzen els nostres companys i les nostres companyes dels sindicats de la CNT 66 (Catalunya nord). L’11 de setembre de l’any passar i aquest diumenge la festa a tingut lloc tot el dia a l’espai d’esbarjo de Sant Llorenç de la Salanca, prop de l’estany de Salses, a la Catalunya nord.

Novament, va ser una diada de germanor, compromís i solidaritat.

Ja de bon de matí es muntaven parades de llibres i premsa, com ara la pròpia CNT 66 i també les dels nostres companys i amics de Logofòbia, llibreria Els trobadors, Edicions del Coquelicot, Les Amis du Spartacus, CIRA de Marsella, Sortir del Nuclear, Campanya BDS (Comitè Palestina de Perpinyà) i altres. Al migdia hi va haver un piscolabis amb bon vi de la terra amb càntics revolucionaris. Per dinar els mestres cuiners van fer una gran graellada.

A l’hora del cafè es va donar pas a les intervencions de sindicats i col·lectius participaven en la festa de la CNT 66.

En el nostre torn de paraula, varem recordar que el dimecres 31 d’octubre hem convocat com a CGT una vaga general contra totes les retallades als nostres drets que estem patim a Catalunya i arreu de l’Estat capitalista espanyol.

Durant aquest torn, a més de la CNT 66, SUD i altres organitzacions, va intervenir el company Rafael Uzcategui, membre actiu del grup editor del periòdic ‘El Libertario’, de Caracas, i també autor del llibre ‘Venezuela : révolution ou spectacle?’, editat par Les Amis de Spartacus. Una vegada es van acabar les paraules es va donar pas als concerts musicals.

Abans de tornar a casa vàrem gaudir del punk en acústic de Los Molineros, vinguts des de Tolosa de Llenguadoc per a amenitzar la tarda amb el seu peculiar contrabaix fet amb un cubell, una palangana, una canya i una corda. Molta festa van muntar aquests tolosencs. En acabar aquest concert es va donar pas a la coral formada pels companys i les companyes de la Catalunya nord, on no van faltar cançons com ara ‘A las Barricadas’ i ‘ Hijos del Pueblo’.

Va ser un gran dia d’unió solidària i fraternitat llibertària que esperem que es continuarà fent durant mols anys.

CGT Girona

>>> En aquest enllaç hi teniu algunes fotos:
http://cgt-girona.blogspot.com.es/2012/10/gran-ambient-de-germanos-la-festa-de.html

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció