CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Grècia: La trobada amb un paisatge desolat al tornar a casa

Divendres, 7 setembre, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

L'informe ha estat escrit per l'activista anarquista Giorgos Kaffetzis després de la seva tornada a Grècia el passat juliol.

La situació va endurint-se més i més mentre els moviments socials pensen i practiquen les millors formes de resposta col·lectiva.

El present escenari és el següent; la gent està terroritzada (amb retallades en massa que semblen conduir a la penúria, vergonya i el més absolut desastre), és un moment de reculada, encara que les retallades poguessin ser absorbides i la situació es normalitzés una mica (després de tot, és freqüent tenir algun extra, els ingressos no declarats poden compensar en situacions d'emergència) segueixen buscant bocs expiatoris i punts de ruptura, creant forces d'amenaça social.

El futur roman sota la incertesa. La situació, per descomptat, obre terribles perspectives, especialment per a l'objectiu oficial dels polítics nazis: els immigrants.

La complexa barreja entre policia, racistes i criminalitat crea un gran poder des d'enrere i pot convertir-se en una força decisiva durant una emergència (social, política, econòmica).

Autor: Giorgos Kaffetzis; Traductora: María Sanchez Bilbao (ICEA)

Podeu llegir l'article complet en castellà a:

http://iceautogestion.org/index.php?option=com_content&view=article&id=496%3Ael-encuentro-con-un-paisaje-desolado-al-volver-a-casa&catid=19%3Anoticias&lang=es&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Icea+%28ICEA%29

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció