CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Guerra climàtica encoberta a Eurasia

Dijous, 5 agost, 2010

Un article de Víctor Andivia

Des de fa uns dies ve rondant-me pel cap la idea que els terribles incendis a Rússia i les inundacions a la Xina i a l'Índia estan omplerts d'incògnites que per algun fosc motiu, no mereixen l'atenció dels mitjans|medis tradicionals. Per intentar comprendre les notícies sobre les recents catàstrofes "naturals" que de manera tan insòlita estan fuetejant últimament al planeta és necessari relacionar-les amb moltes altres per poder comprendre les implicacions econòmiques i geoestratègiques que en la major part de les ocasions comporten.

Quan el lector va desembastant el cabdell i, de notícia en notícia, realitza un itinerari mental de causes, conseqüències, reaccions i solucions, al final del camí sempre apareix la mateixa pregunta: Qui es beneficia amb tot això? En formular-nos aquesta pregunta estem concentrant-nos en la gènesi del problema, i en la majoria dels casos, aquest interrogant es respon per si sol, encara que la resposta mai no és publicada ni podrem trobar-la als diaris perquè és la part central per comprendre tota la història, diguem que és una el·lipsi que el lector amb els ulls oberts ha de visualitzar clarament per poder ajuntar totes les peces del puzle.

El primer que un hauria de preguntar-se és: per quins dimonis està patint Rússia una onada d'incendis? ( 700 focus diferents en regions diferents en !només 24 h!… i les temperatures més altes de tota la seva història) Anem a veure, aquí hauríem de començar a plantejar-nos les coses: Rússia... jo penso amb Rússia, i malgrat que no he tingut la sort d'anar-hi mai, i penso amb la neu, en temperatures sota zero, en Siberia, per suposat en Doctor Zhivago ...en fi, que veig que alguna cosa no acaba d'encaixar totalment amb el que se suposa que és la normalitat meteorològica en aquest país.

Immediatament un lector "com cal", ben "educat", dirà: "Clar, això és fruit de l'Escalfament Global". Imagino que els redactors caps i editors de Falsimedia compten amb aquesta reacció, a la fi i al cap, aquest és el seu treball. Conformar-se amb tal conclusió és un acte d'irresponsabilitat que diu molt poc en favor del lector. Les estructures mentals i de pensament creades pels mitjans de comunicació i activades mitjançant diferents mecanismes en la població han arribat a tal sofisticació que els experiments de Pavlov amb el seu famós gos es queden blancs davant de semblant obra mestra del control mental.

Tot el món hauria de saber a hores d'ara que la fal·làcia pseudocientífica denominada "Escalfament Global" ha estat exposada tantes vegades per científics independents (es dir, científics que no són pagats per agencies, fundacions, ong, etc... això és, científics que no han traït els més elementals principis de la moral humana per una còmoda vida de trivialitats) que és una idea que hauria d'estar desterrada per complet de la ment d'un lector bé desintoxicat, és a dir, bé informat.

És en aquest moment crític quan la lectura de notícies tals com les que enumero a continuació adquireixen la seva verdadera dimensió:

1. Rússia declara "Estat d'Emergència" Els incendis forestals (se'n van reportar gairebé 700 en les últimes 24 hores) devasten les seves regions agrícoles ja aclaparades anteriorment per la sequera.

2. Rússia ordena un alt immediat en venda de les reserves de gra degut que es van retallar un 26% a causa de la sequera sense precedents i als devastadors incendis de les últimes hores.

3. Les catastròfiques inundacions que fuetegen la Xina han matat gairebé 1,000 persones, deixant 600 desapareguts i danys en propietat per desenes de bilions de dòlars i posant en perill la presa més gran del món.

4. La Xina retalla els seus pronòstics d'arròs i altres produccions d'aliments a causa de les seves pitjors inundacions en dècades i es pronostiquen més pluges intenses.

5. Catastròfica inundació al Subcontinent Euroasiàtic que n'ha matat gairebé 40 a la regió més ricament productiva de grans de l'Índia i matant-ne gairebé 3.000 al Pakistan.

6. La pitjor sequera de Rússia en gairebé mig segle i la pitjor inundació de la Xina en més d'una dècada causant que els preus dels aliments remuntin fins i tot els núvols a tot el món.

7. L'any fiscal dels Estats Units acaba l'últim dia de setembre i sense haver-ne rebut uns $ 350 Bilions de Dòlars a canvi (deute) a finals de setembre, podrien trencar ja que ja estan emprenent el que s'anomena "impressió monstruosa" de paper moneda sense cap valor.

8. Rússia lluita per salvar una central nuclear de les flames

És fàcil arribar a comprendre que amb la devastació desencadenada sobre els cultius d'Eurasia i el Subcontinent, els Estats Units, més enllà de tot dubte, tenen un munt de "compradors disposats" per als seus grans que (per coincidència?) venen al món únicament en Dòlars nordamericans a través dels seus molts instruments de deute. Tant Rússia com la Xina poden comprar aquests instruments de deute a canvi de grans a causa dels seus enormes holdings de reserves.

El científic investigador Rus, Dr. Andrey Areshev que escriu per al centre d'estudis independent Fundació de Cultura Estratègica adverteix que aquests catastròfics incendis podrien haver estat causats per les armes climàtiques Nord-Americanes i assenyala que "la incidència de les actuals altes temperatures exclusivament a Rússia i alguns territoris adjacents convida a explicacions alternatives".

Al diari oficial del Kremlin, el RIA Novosti al seu report de les troballes del Dr. Areshev, també assenyala que:

"Els Estats Units estan explorant, certament, les possibilitats de controlar el clima a diverses regions del món. La corresponent tecnologia està sent desenvolupada en el marc del Programa d'Investigació d'Aurora Activa d'Alta Freqüència (HAARP), tenint com a objectiu el construir un potencial per llançar sequeres, huracans, inundacions i terratrèmols. Des del punt de vista militar, se suposa que l'HAARP crearà un nou tipus d'armes de destrucció massiva i un instrument de política expansionista que pot usar-se per desestabilitzar selectivament els sistemes del medi ambient i agrícoles de països-objectiu. Tècnicament, se sap que el sistema és un joc de fonts de radiació electro-magnètica que afecta la ionosfera. Comprèn 360 fonts i 180 antenes aèries que tenen l'altura|alçària de 22 metres. Junt amb això, l'estació emet 3,600 KW cap a la ionosfera, fent-ho això el sistema més potent del món en el seu tipus. El programa es va iniciar en 1990, i va ser finançat conjuntament per l'Oficina d'Investigació Naval i el Laboratori d'Investigació de la Força Aèria dels Estats Units, i s'implementa en laboratoris de diverses universitats"

Quan llegim en un diari tan institucional com RIA Novosti declaracions de prestigiosos científics culpant els Estats Units de ser darrere dels devastadors incendis i temperatures extremes a Rússia hem de començar a preocupar-nos. Els russos saben del que parlen, no en va, també ells posseeixen aquesta tecnologia .

Sé que existeixen molts incrèduls respecte a l'assumpte Haarp i les armes electromagnètiques de modificació climàtica. No perdré el temps en aquest article posant exemples de com des de l'antiguitat més remota tots els exèrcits han fet ús d'estratègies mediambientals per minvar els seus enemics. El ple segle XXI s'ha arribat a tal sofisticació tecnològica en aquest sentit que fins i tot està legislat en l'ONU l'ús de tals armes. A aquests els dic simplement: "informeu-vos".

Alguns experts estan admetent la possibilitat d'usar tècniques com llançar diferents productes químics des d'avions per crear núvols i que plogui, tal i com ja es fet en nombroses ocasions (¿¿Chemtrails??). El fet que s'esmenti aquesta línia diu molt sobre el poc que sabem l'opinió pública en general sobre les tècniques que existeixen avui en dia per modificar el clima. És presumiblement correcte pensar que si poden fer que plogui també podran fer el contrari, i moltes altres coses. I és en aquest moment quan un s'ha de replantejar que si el tan famós "Canvi Climàtic" no estarà sent causat per aquesta tecnologia que ja no és tan secreta. El que sí que és cert i, això no admet cap dubte, és que ni tu, que estàs llegint aquest article, ni jo, que escric aquestes línies, som els culpables que aquest planeta se'n vagi a prendre pel sac per culpa de la contaminació tal i com ens volen fer pensar, com si es tractés d'un nou "pecat original" amb matisos ecològics. Nosaltres no hem inventat un sistema criminal que enverina la Naturalesa i a nosaltres mateixos amb ella.

L'ús d'energies fòssils contaminants i finites és una estratègia de control i genocidi planificat des de començaments del segle XX (ja en aquesta època científics com Nikola Tesla havien descobert les increïbles possibilitats de l'Energia Lliure i Universal)

Estem assistint a una guerra climàtica encoberta, un preludi del que pot ser l'escenari d'una futura guerra mundial que acabaria amb un balanç en pèrdues humanes i mediambientals sense parangó en la Història de la Humanitat.

>>>> Article extret de Kaosenlared. Font: Dictaduraglobal.es