CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Guillotinada popular a Girona el 28 de juliol

Dijous, 26 juliol, 2012

Cartell 28J a Girona

Aquest dissabte 28 de juliol des de la CGT organitzem un debat popular al voltant de les alternatives al sistema capitalista a les 19h. a la plaça Assumpció de St. Narcís de Girona. Hem convidat a diversos col·lectius i persones dels moviments socials de la ciutat per participar-hi.

L'activitat s'emmarca dins els actes que des de fa un parell d'anys prepara l'Ateneu 19 de juliol per celebrar l'inici de la revolució social de l'any 1936. El debat vol ser un espai de trobada de persones i col·lectius per parlar i intercanviar impressions sobre com sortir de la situació de precarietat creixent que ens aboca el capitalisme a marxes forçades. Vol ser un moment més dels molts que ja vivim últimament a les manifestacions, protestes i assemblees. Un espai de reflexió dins la resposta anticapitalista i solidària que hem de construir les treballadores per fer front a la misèria d'aquest sistema econòmic i social destructiu i insuportable.

Hi han mil idees i propostes sobre la taula ...vagues generals socials, cooperatives, autogestió, assemblees, lluites en defensa de les llibertats, drets polítics i serveis públics, etc. Com les reforcem? Com les engeguem? Com fem front a la repressió de l'Estat d'ahir, d'avui i de demà? Si actuem a la una i totes juntes podrem.

Vine i participa!

CGT Girona

http://cgt-girona.blogspot.com.es/2012/07/guillotinada-popular.html

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció