CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ha mort el company Beni

Dimarts, 15 gener, 2008

HA MORT EL COMPANY BENIGNO GAVALDÁ PRIETO “BENI”, AFILIAT, MILITANT I TREBALLADOR DE LA FEDERACIÓ LOCAL DE BARCELONA DE LA CGT.

Nota del Secretariat Permanent de la Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT.

A les 22,30 d'ahir dilluns 14 de gener moria en l'Hospital Clínic de Barcelona el nostre company Benigno Gavaldà Prieto “Beni”, després d'una llarga i penosa malaltia.

Nascut en una petita localitat de la província d'Ourense fa 55 anys, militant anarquista i anarcosindicalista des de la seva joventut, el seu continuat compromís i activitat militant, sindical i a grups llibertaris, li van suposar no pocs problemes, entre ells l'haver d'exiliar-se a l'estranger d'on va poder tornar a mitjan anys 80. Va ser afiliat de la CGT des del començament del camí de la nostra organització i un exemple de militant compromès amb la mateixa. Des de fa molts anys era treballador d'aquesta Federació Local en els locals dels sindicats de Barcelona en Via Laietana, treballant en la Consergeria de la mateixa i on sempre va aportar la seva honestedat com a treballador i la seva constància com a militant, que exercia en els últims anys en el Sindicat d'Activitats Diverses. Estimat per tots els companys i companyes de l'organització, no només de Barcelona, sinó també de Catalunya i molts altres llocs de la Confederació, la seva pèrdua suposa per a tots nosaltres un dur cop.

[(El cos del nostre company romandrà en el tanatori de Les Corts a partir de les 15 hores d'avui dimarts 15 de gener i l'acte laic de acomiadament, se celebrarà dimecres que ve dia 16 a les 9,15 hores en el mateix tanatori de Les Corts.)]

Descansa en pau , company , i que la terra et sigui lleu.