CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ha mort el company Miguel Martínez Ortiz, “Vinki”, afiliat i militant de la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT

Dimecres, 16 gener, 2008

En la vesprada d'ahir, dimarts 15 de gener, va morir el nostre company Miguel Martínez Ortiz, “Vinki”.

El company Vinki, exemple de militància i solidaritat i excel·lent persona, sempre s'ha caracteritzat per les contínues lluites que ha realitzat, primer com afiliat a la CNT i més tard com afiliat de la CGT.

A destacar la lluita en defensa del poble Sahrauí, tenint acollits en sa casa nens del Sàhara i viatjant a camps de refugiats en diferents ocasions, donant-los tot el seu suport i solidaritat.

I com no, el treball i la seva contínua lluita en l'àmbit social, actiu militant en l'Associació de veïns del seu barri, l'única que es mantenia independent de l'Ajuntament sense doblegar-se a les sobralles de les subvencions municipals, sobretot en el terreny de la sanitat i contra les antenes de telefonia mòbil.

En aquesta Federació Comarcal Vinki va ocupar, entre altres, les Secretaries General, de Jurídica i de Comunicació i sobretot sempre va ser un activista tot terreny.

Que la terra li sigui lleu a l'estimat company!

Informar que, segons la seva família, per exprés desig del propi Vinki, tot allò relacionat amb la defunció del company, es realitzarà en la més estricta intimitat, sense enterrament ni actes multitudinaris.

Secretariat Permanent de la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT