CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ha mort el company Paco Sánchez

Divendres, 30 maig, 2008

El company Paco Sánchez.

En el matí d'aquest dijous 29 de maig del 2008, ens arribava la trista notícia de la defunció del nostre company Francisco Sánchez, després d'una llarga malaltia, a l'edat de 50 anys. Treballador de Parcs i Jardins de Barcelona, afiliat al Sindicat d'Administració Pública de Barcelona de la CGT, Paco ha sigut un referent i un exemple per a molts dels seus companys tant en la secció sindical com en el sindicat, on va exercir al llarg de molt de temps un treball sindical constant, inclús en aquesta última etapa de la seva malaltia.

El company Paco Sánchez.
El company Paco Sánchez.
Seria innumerable la llista de company/es que hem aprés a través del seu treball i del seu exemple, del seu suport continu, quasi tot el que sabem de temes de prevenció i riscos laborals. Implicat en la vida del sindicat, solidari amb els company/es de totes les seccions sindicals i d'altres sindicats de sector, Paco era un mestre en aquest apartat de la vida sindical. Va ser ell qui va obrir la bretxa en Parcs i Jardins en qüestions de salut laboral i seguretat en el treball , fins llavors molt descuidada per l'empresa , i a partir de la seva acció sindical i els seus coneixements sempre actualitzats, la secció sindical de Parcs i Jardins ha aconseguit incomptables avanços en benefici de tots els que treballen en la dita empresa.

Excel·lent company, amic i persona, la seva pèrdua deixa en tots nosaltres un profund pesar i una empremta en els nostres cors que ens acompanyarà sempre.

Volem transmetre des d'aquestes línies el nostre sentiment a tota la seva família i en especial a la seva companya, amb qui hem tingut la sort de poder compartir grats moments amb ella i Paco en els últims temps.

Fins sempre Paco i que la terra et sigui lleu.

Barcelona, 29 de maig de 2008.

Secretariat Permanent de la Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CGT / Secció Sindical de CGT a Parcs i Jardins de Barcelona