CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ha sortit el número 106 del Catalunya

Diumenge, 17 maig, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

EN ARXIU pdf

Ni així farem una vaga general?

Dediquem bona part del present número al dramàtic tema de la crisi econòmics (i social) que vivim però, en aquesta ocasió, l'apartat del Reportatge parla de l'agricultura alternativa (el deute ecològic, la sobirania alimentària, etc.).

En l'apartat de treball-economia parlem principalment de l'actualitat dels darrers ERO i, en particular, un repàs a la figura dels principals responsables de l'actual situació. També posem en marxa una nova secció, "Assetjaments", per recollir els casos de persecucions individuals contra delegats o afiliats de la CGT, uns casos que en moltes vegades acaben en els tribunals.

Al Tramuntana, destaquem una entrevista amb el geògraf prioratí Roger Pascual, un especialista en el concepte del paisatge cultural que ha dedicat bona part dels seus activisme a la militància en favor de la preservació del paisatge i l'entorn natural com un bé comú. A l'apartat de Sense Fronteres, la reunió del G20 a Londres.

A Social, es tracta de les darreres mobilitzacions universitàries contra el Pla Bolonya, en defensa de la nova llei sobre l'avortament, la defensa del territori i del transport ferroviari públic.

Al Dinamita de cervell , un record cap a la figura de l'Abel Paz, recentment traspassat, un article sobre els origens del filosionisme a Catalunya i més informacions sobre el Col·lectiu Crisi, entre d'altres continguts.

En l'Entrevista de la contra, David Fernández, activista social i periodista, el conegut autor de les "Cròniques del 6".

Podeu accedir al núm. 106 al web:

www.revistacatalunya.cat/Catalunya-106.pdf

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció