CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Hay alternativas”, nou llibre de Vicenç Navarro, Juan Torres i Alberto Garzón amb pròleg de Noam Chomsky

Diumenge, 6 novembre, 2011

205969_alternativas_port

Amb el títol de "Hay alternativas" i el subtítol de "Propuestas para crear empleo y bienestar social en España" acaba de sortir al carrer un nou llibre llibre de Vicenç Navarro, Juan Torres i Alberto Garzón amb pròleg de Noam Chomsky.

NOTA DELS AUTORS

Fa un parell de mesos, l'Editorial Aguilar, va mostrar el seu interès per publicar el nostre llibre "HAY ALTERNATIVAS. Propuestas para crear empleo y bienestar social en España", que ens va prologar Noam Chomsky. Quan ja s'havia concretat com data de publicació el llibre el 19 d'octubre i s'havia començat la seva promoció en la web d'Aguilar i en llibreries, els editors ens van comunicar que l'empresa desitjava retardar-la sense altra explicació, el que ens va obligar lamentablement a desestimar la seva publicació en aquesta editorial.

Es confirmava així el difícil que resulta difondre a Espanya, en els moments que són més necessàries que mai -com ara en període pre-electoral-, idees alternatives al pensament únic que predomina en el debat polític i social.

Per a solucionar aquesta situació hem optat per oferir la nostra obra gratuïtament en format pdf a través de la xarxa i en una nova edició impresa a Edicions Sequitur que, amb la col·laboració de ATTAC Espanya, s'ha arriscat a publicar ràpidament aquest llibre que està en les llibreries al preu de 10 euros a partir del 31d'octubre.

Tenim la ferma convicció que solament fent que la ciutadania sàpiga el que de debò està succeint en la nostra economia i divulgant les alternatives que existeixen a aquesta aguda crisi del capitalisme podrem sortir d'ella amb més ocupació i benestar social, com demostrem en aquest llibre.

Per això cridem a divulgar aquesta versió en pdf, a estudiar-la i difondre les seves propostes i demanem a tots els lectors que es converteixin ells i elles mateixes en distribuïdors del llibre una vegada que es trobi imprès.

Contra la censura dels grans oligopolis i el pensament únic que imposen els poders econòmics, financers i mediàtics defensem la pluralitat i la llibertat de pensament coneixent i difonent el pensament crític.

Vicenç Navarro, Juan Torres i Alberto Garzón

>>> Descarrega't el llibre en format pdf a:

www.vnavarro.org/wp-content/uploads/2011/10/hayalternativas.pdf

www.attac.es/web/uploads/Hay-alternativas-web.pdf