CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Hem tornat al passat, hem de recuperar la llibertat d’expressió.

Dilluns, 28 novembre, 2011

http://actuable.es/peticiones/dile-al-alcalde-mollet-retire-multas-represoras-los

A Mollet pintar la teva pròpia casa és un delicte si l'ajuntament així ho considera. La pintura a la paret que provoca la multa diu: “SOM EL 99%. 15O. SURT AL CARRER”. La policia era present en el moment de la pintada i van assegurar que no hi havia cap problema. Aleshores al dia següent van arribar les ordres polítiques i vam ser informats de que ens multarien amb 750€. Import més gran que la sanció per anar a 191 quilòmetres per hora, més que negar-te a fer el control d'alcoholèmia, més que donar 0.80 en el control, més que conduir contra-direcció, més que avançar un altre vehicle en una corba tancada amb els ulls tancats, més que les ETT's facin publicitat enganyosa, més del triple que: parar el cotxe en mig de les vies, impedir el pas d'una ambulància en emergència o portar 7 persones dins un cotxe petit.

Aquesta desorbitada multa mostra les ganes que té l'ajuntament de castigar a qui posi en dubte la seva manera caciquista de funcionar, però ja és molta la gent que s'ha donat compte de qui són realment aquests que per una banda es fan dir socialistes i per l'altre deixen a famílies al carrer i els pisos buits en propietat dels bancs, aquests que sempre tenen per líder algú que és membre de clubs creats pels Rockefeller amb la fi de preservar el neoliberalisme, aquests socialistes que van a la guerra de Líbia dient que és per la dictadura quan realment és per petroli, formaven part de la mateixa Internacional que Gaddafi quan ja cometia crims contra la humanitat.

Molletans, el partit anomenat socialista NO ho és des de fa anys, però la seva relació amb les entitats bancàries els ha permés mantenir amb diners un màrketing que ha enganyat a molta gent. És per això que Monràs i Cia. nerviosos per haver perdut el 40% dels vots a les generals dediquen el temps a pensar com silenciar a la gent que pensa diferent. L'alcalde va ordenar segons la policia de Mollet la intervenció dels antidisturbis per a impedir l'acampada dels IndignatsMollet durant la jornada de reflexió. És el mateix alcalde que fa campanya amb un somriure d'orella a orella més fals que un bitllet de 300 euros i que quan passen les eleccions fa que utilitza el mòbil per a no haver de parlar amb la gent. És el perfil baix que necessiten els banquers, és bó per a la política d'avui en dia, de fet, hauria arribat lluny si no fóra perquè es va apujar el sou brutalment en el moment més inadequat i és conegut a tot arreu per això. No ha perdonat mai les protestes massives que va rebre, i el rancor que sent l'alcalde per aquest fet és realment el motiu de que ens reprimeixin constantment amb multes injustes com aquesta.

Ens veiem a la plaça

CGT Vallés Oriental

Telfs.: 935931545 -- 625373332 -- 600375500 -- 600368816

http://www.cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/

http://www.facebook.com/pages/CGT-Vall%C3%A8s-Oriental/173496139396704