CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Hewlett-Packard (HP) Condemnada per vulneració del dret de vaga. L´import de la multa es destina a costejar futures vagues

Divendres, 10 maig, 2013

HEWLETT-PACKARD (HP) CONDEMNADA PER VULNERACIÓ DEL DRET DE VAGA

L'IMPORT DE LA MULTA ES DESTINA A COSTEJAR FUTURES VAGUES

CGT destinarà els 6.000 euros de compensació que dicta la sentència a pal·liar el cost de la vaga dels empleats.

Després d'una denúncia de la secció sindical de CGT, el Jutjat del Social n º 2 de Saragossa ha condemnat HP per vulneració del dret fonamental de vaga i substitució de treballadors durant la passada Vaga General del 14 de Novembre. A més, s'haurà de lliurar a la secció sindical de CGT d'una compensació de 6.000 € com a indemnització per tan greus fets.

Després de conèixer la sentència (cap recurs) la Secció Sindical de CGT a HP ha decidit que aquesta quantitat serà destinada íntegrament com a caixa de resistència de la següent vaga estatal que es convoqui, repartida entre els treballadors que la secundin.
S'aconsegueix així que la conseqüència de la repressió laboral practicada per la multinacional sigui precisament afavorir el seguiment de les properes mobilitzacions dels treballadors.

La sentència diu literalment:
"... S'han fixat les bases i elements clau de la indemnització, consistents en el desprestigi que causa al sindicat el comportament il · lícit de l'empresa, el dany moral que es causa a aquest, el repudi social que mereix la transgressió del dret fonamental violat, l'eficiència de la mesura i el caràcter exemplaritzant de la mesura. "

".. Declaro la nul · litat radical per vulneració del dret de vaga i llibertat sindical de la conducta empresarial consistent en la substitució dels treballadors vaguistes"

Per més informació:

- WEB CGT INFORMATICA

- TWITTER CGT INFORMATICA

- FACEBOOK CGT INFORMATICA

- BAMBUSER CGT INFORMATICA

Jordi Saladie
CGT- HP Barcelona
653 61 07 00

Óscar Murciano
CGT- HP Barcelona
658 598 149