CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Hi haurà targetes Black a Renfe i Adif?

Dilluns, 13 octubre, 2014

HI HAURÀ TARGETES BLACK A RENFE I ADIF?

En plena crisi, 10 sindicalistes de CCOO-UGT van gastar 1,1 milions d'euros de Caja Madrid entre 2003 i 2012 (segons fonts d'El Mundo, ABC, Expansión, ... en tots els mitjans). Els 86 membres dirigents de Caja Madrid posats a dit per l'aliança de PP-PSOE, IU, CCOO-UGT i la Patronal s'han embutxacat 15,25 milions d'euros.
Potser aviat comencin a aparèixer notícies semblants, i s'expliqui d'una vegada el per què les executives d'UGT-CCOO (incloent a l'executiva de Semaf també), que estan assegudes en els Consells d'Administració de Renfe i Adif, es queden mirant a una altra banda totalment lliurats mentre desmantellen el Sector Públic Ferroviari.
Tindran també els nostres consellers algun tipus de targeta black, blue o del color que sigui?

Potser ens ho pugui explicar un dels implicats, José Ricardo Martínez, "treballador" ferroviari i SG d'UGT-Madrid que segons els mitjans de comunicació ha participat activament en aquesta bacanal embutxacant 44.200 euros. Quatre sindicalistes d'UGT (inclòs José Ricardo) i sis de CCOO han "gaudit" dels diners gratis total de Caja Madrid, mentre acomiadaven 4.000 treballadors d'aquesta caixa, s'enganyava amb les preferents o tiraven a famílies al carrer per no poder pagar hipoteques abusives.

És impossible empassar que aquests 86 individus actuaven sols, que ningú coneixia el que feien o que el que han fet només els ha beneficiat ells. Els partits polítics involucrats, la direcció dels sindicats UGT-CCOO i la Patronal han format i formen el que alguns ja anomenen "la casta", al servei dels seus propis interessos únicament.

Tots plegats són responsables del saqueig, si no per a què nomena una organització a una persona ?, la nomena i s'oblida ?, si no per a què es participa d'aquest tipus de política ?, la resposta és clara: tots sabien el que passava i tots es beneficiaven.
A aquest tipus de pràctiques serà a les que s'hauria de referir el corrupte Pujol, quan deia que formaven branques d'un mateix arbre putrefacte i que, sí s'agitava, caurien tots. Davant d'això caldrà preguntar: han estat expulsats ja d'UGT-CCOO els 10 sindicalistes involucrats? perquè si no, la responsabilitat s'amplia.


Sindicat Federal Ferroviari CGT (SFF)

SP SECTOR FERROVIARI:  166.287 91-506.62.87 - FAX: 166.314 91-506.63.14
www.sff-cgt.org / e-mail: SFF-cgt@cgt.es / a facebookSFFCGT

NO recolzis A CORRUPTES!
¡DEFENSA EL SECTOR PÚBLIC!
VINE AMB CGT!

Attached documents