CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Homenatge a Ferrer i Guàrdia, Ascaso i Durruti en l’aniversari de la mort de Durruti el #24N a Montjuïc, Barcelona

Divendres, 22 novembre, 2013

Targetó homenatge a Ferrer i Guàrdia, Ascaso i Durruti 2013

Homenatge a Francesc Ferrer i Guàrdia, Francisco Ascaso i Buenaventura Durruti, en l'aniversari de la mort de Durruti, davant les tres tombes, en el cementiri de Montjuic, Barcelona, el diumenge 24 de novembre de 2013 a les 12 del migdia.

Presentarà l'acte Antonina Rodrigo. Intervindran: Ferran Aisa, escriptor; Núria Bazaga (Dones Llibertàries de Catalunya) i Llum Ventura. El cantautor Alfredo González Vilela interpretarà poemes musicats de Federico García lorca i Mario Benedetti.

Organitza l'acte Dones Llibertàries, amb l'assistència de les militants històriques Conxa Pérez i Joaquina Dorado.

Tancarà l'acte la visita a les tombes d'històrics companys com Anselmo Lorenzo i les dels Brigadistes Internacionals.


Poc s'explica a les escoles i als instituts qui van ser “Los Solidarios” i les que ho fem introduïm sempre les nostres narracions distingint, en primer lloc, allò que és legítim d’allò que és legal. Ho sabem bé, les seves lleis hi són per a reprimir les nostres accions legítimes.

En un moment com l’actual, rebel·lar-se contra l’explotador, el treball basat en l’explotació, les relacions basades en l’explotació, el sistema basat en l’explotació, rebel·lar-se i agafar allò que és propi és una responsabilitat ineludible.

Nosaltres mai hem ocultat que ni creiem ni creurem , no obeïm a un sistema basat en la opressió, en la violència, a un sistema que ens acusa a nosaltres, a les oprimides, de destruir quan ells són la destrucció i per això seguim i seguirem fent ús de l’acció directa com Durruti, Ascaso, com tots els nostres precedents, totes aquelles persones que van lluitar i van morir per construir un món lliure.

Nosaltres som hereves de la seva lluita i en conseqüència, a nosaltres ens correspon seguir-la, no com una obligació, no com quelcom no desitjat però que sabem que ens pertoca fer, seguirem perquè ho volem, perquè és la via per a la consecució d'una societat llibertària, amb tot el que aquests dos mots signifiquen, perquè com deia Durruti:
PORTEM UN NOU MÓN DINS ELS NOSTRES CORS.

Ni lleis Anti 15M, ni dictadures maquillades de democràcia, posem fi al sistema capitalista.

PER DURRUTI

PER TOTS ELS COMPANYS CAIGUTS

VISCA LA REVOLUCIÓ LLIBERTÀRIA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció