CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Hospital de Bellvitge, líder en contractes escombraries i precarietat laboral. Concentració 8 d’octubre davant l’Hospital

Dilluns, 6 octubre, 2014

CONCENTRACIÓ DIMECRES 8 D'OCTUBRE A LES 13 HORES A L'HOSPITAL DE BELLVITGE

Hospital de Bellvitge, líder en contractes escombraries i precarietat laboral.

L'hospital de Bellvitge és l'hospital més castigat per la política de contractes escombraries de l'ICS (Institut Català de la Salut) amb un 50%, dels aproximadament 3600 treballadors / es, amb contractes eventuals.

La meitat de la plantilla del centre treballa amb contractes de mes a mes, setmana a setmana o fins i tot dia a dia el que confereix unes pèssimes condicions laborals i una agònica incertesa laboral als / les treballadores.

En data d'abril de 2014 el 87,63% dels contractes que es van fer tenien una durada igual o menor a un mes i molts d'aquests contractes escombraries i summament precaris són contractes entre el 66 -75% de la jornada laboral .

Tota la nostra solidaritat amb els companys i companyes que s'estan veient perjudicats per aquests contractes escombraries . Després de molts anys continuen amb una elevada precarietat laboral que any rere any, lluny de solucionar-se, s'agreuja. No hi ha dret, ni hi ha dignitat . Ja n'hi ha prou de prendre'ns el pèl.
Per aquests motius us convoquem a un peculiar acte de protesta que reflecteixi el nostre menyspreu a la política de contractació de la directora de RRHH Monserrat Castella i el gerent Alfredo García amb el lema: " Contractes escombraries per a la direcció de l'hospital "

Dimecres 8 d'octubre a les 13 hores a la porta principal de l'hospital de Bellvitge.

SECCIÓ SINDICAL CGT BELLVITGE

Més informació:

- FACEBOOK CGT BELLVITGE

- TWITTER CGT BELLVITGE

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció