CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Hospital de Bellvitge, líder en contractes escombraries i precarietat laboral

Dimecres, 7 maig, 2014

La precarietat laboral és la tònica a l'Hospital de Bellvitge amb un 50% de la plantilla no estatutària i amb una preocupant normalitat de contractes de mes a mes, setmana a setmana o dia a dia el que confereix una pèssimes condicions d'incertesa laboral a els / les empleades.

La situació s'agreuja quan en el dia d'ahir la direcció de l'hospital ens ha ratificat la disminució de la jornada de treball, en l'actualitat a temps complet, de molts/es treballadores que passaran a exercir del 66 al 75% de la jornada laboral.

No solament tindran contractes temporals després d'anys treballant a l'empresa sinó que a més amb jornada i, per descomptat, salari, reduïts.
Tota la nostra solidaritat amb els companys i companyes que s'estan veient perjudicats per aquests contractes escombraries. Després de molts anys continuen amb una elevada precarietat laboral que any rere any, lluny de solucionar-se, s'agreuja. No hi ha dret, ni hi ha dignitat .

Mentre creixen els càrrecs disminueixen els treballadors, gasten diners en crear un tema musical amb cantants reconeguts i amb l'orquestra filharmònica de Praga i malgasten els diners en roses per al dia del llibre però de vegades ens falta material bàsic. Tot és una paradoxa, un oxímoron de molt mal gust i ja estem fartes.

Sembla que la fase II de l'hospital, un nou edifici annex, finalment s'obrirà però, des de CGT Bellvitge, molt ens temem que serà a costa d'una major precarietat dels contractes i les condicions laborals.

Ja n'hi ha prou de prendre'ns el pèl.

Per aquests motius us convoquem a l'assemblea que organitza la "Assemblea de víctimes de la Direcció de personal" d'aquest dimecres a les 13 hores a la porta principal de l'Hospital de Bellvitge.

CGT Hospital de Bellvitge.

Més informació:

- FACEBOOK CGT BELLVITGE

Attached documents