CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Hospital de Viladecans: Manifest Cadena humana 12 desembre per fer front a les retallades

Dimecres, 12 desembre, 2012

Avui companys/es, veïns/es, és una nova jornada de lluita en la sanitat pública i concertada. S'estan realitzant tancaments en l'Hospital de Sant Pau (11 dies), tancaments de 24h en l'Hospital de la Vall d'Hebron, Hospital Parc Taulí de Sabadell, cadenes humanes en l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, recollida de signatures “no a l'euro per recepta” en l'Hospital de Bellvitge i Caps del Baix Llobregat. També a Madrid estan vivint jornades diàries de mobilitzacions, tancaments i lluitant contra uns polítics que fan oïdes sordes, que estan mancats de dignitat.

Tot el nostre suport i solidaritat en moments que hem d'unir les nostres consciències i defensar el sistema públic de qualitat per ser un pilar per a les nostres vides plenes de contratemps en salut.

Amb aquesta cadena humana volem simbolitzar la unió pels serveis públics de qualitat SEMPRE.

Nosaltres des de Viladecans tenim molt a dir i defensar. Sou molts els quals porteu anys treballant i lluitant per ampliar aquest centre i en ocasions ho heu aconseguit, sou molts els nous treballadors que empenyeu que aquest sistema públic de qualitat tingui continuïtat, àdhuc suportant les condicions més precàries en molts anys.

Tots ens trobem en un vaixell que volen enfonsar maquillant que no anem a desaparèixer, quan alguna cosa que no avança o no creix és una cosa que es deteriora i finalment desapareix. Per això duem any i mig alçant la veu, lluitant en el centre i en el carrer explicant l'evolució del desmantellament públic.

I que podem fer? Des de fa un temps som un Hospital compromès amb la lluita i l'acció social, participem i ens sumim a les accions d'altres centres, expressem la nostra ràbia i indignació però sense ajupir el cap, amb força i esperança que solament aconseguirem evitar aquest desastre amb mobilitzacions indefinides i coordinades entre tots/es, gràcies a moviments socials com el del 15M avui dia els barris estan més organitzats, evitant desnonaments, defensant els serveis públics i repartint menjar per als més necessitats.

Insistim, força i esperança per a lluitar contra aquest atac al benestar.

Per a acabar aplaudirem en suport a tots els centres que ara mateix estan com nosaltres defensant la vida de les persones.

SOLIDARITAT COMPANYS I COMPANYES.

Viladecans, dimecres 12 de desembre de 2012.

Secció Sindical CGT Hospital Viladecans

Més informació:

- CGT HOSPITAL DE VILADECANS

- FACEBOOK CGT HOSPITAL VILADECANS