CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ICART SA acomiada 8 treballadors

Dissabte, 26 juliol, 2008

L'empresa ICART SA, que es dedica a la fabricació i distribució de productes de cosmètica, el 22 de juliol va acomiadar a 8 treballadors dels 33 que són de plantilla, coaccionant-los perquè signin la indemnització de 45 dies per any, dient-los que si no ho feien se'ls enviaria per fax l'acomiadament amb la indemnització de 20 dies per any, adduint que estan sanejant l'empresa per a la seva posterior venda.


L'empresa ha ignorat als 3 delegats de personal, que són de CGT, no informant-los de les intencions de l'empresa, no facilitant-los cap documentació referent a això i no emplaçant-los a negociar sobre aquestes mesures adoptades.

Jurídicament s'estan realitzant totes les accions possibles tant en el jutjat com en Inspecció de Treball, i sindicalment el divendres 25 es va convocar una assemblea per a plantar cara a l'empresa i acordar una convocatòria de vaga.

Tota agressió a un afiliat de CGT és una agressió contra tota la nostra organització. Per això, des del Sindicat de Químiques de la CGT de Barcelona us demanem la vostra solidaritat, enviant faxos i correus de protesta (veure document adjunt), participant en les mobilitzacions i donant suport a la convocatòria de vaga.

Sindicat de Químiques CGT Barcelona

Attached documents