CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

II Jornades sobre Anarquisme i Alliberament Nacional a Tarragona

Dissabte, 26 gener, 2013

Q2FwIGRlIHRyb25z_238022_2639_1.jpg

Programa II Jornades sobre Anarquisme i Alliberament Nacional (Capdetrons)

8 de febrer. 20h. Casal Sageta de Foc. Xerrada sobre “Joan Fuster”, a càrrec de Toni Rico, historiador i professor de Secundària especialista en Fuster.

12 de febrer. 19.30h. Centre Cívic de la Part Alta. Projecció del documental “Ser Joan Fuster” dirigit el 2007 per Llorenç Soler, a càrrec de la documentalista valenciana Estefania Savall.

El mateix dia s'obrirà l'exposició sobre Joan Fuster i la seva obra, que romandrà oberta durant dues setmanes en horari del Centre Cívic.

16 de febrer. 19.30h. Ateneu Llibertari Alomà. “Municipalisme llibertari”. Al voltant de les propostes municipalistes de l'anarquista Murray Bookchin recollides en llibre per Virus Editorial, amb la presència de Jordi Bonet, membres llibertaris de diverses CUP i altres.

23 de febrer. 12h. Ateneu Llibertari Alomà i plaça dels Natzarens. Trobada de col·lectius, persones i coses al voltant de l'anarquisme i l'alliberament nacional. Mercadet de publicacions, fanzines i altres...

16 de març. 20h. Ateneu Llibertari Alomà. Debat sobre la situació social i política catalana, amb la participació de membres de diversos moviments socials, col·lectius llibertaris i membres de l'Esquerra Independentista.

(Lloc i dia per decidir). Presentació del llibre “Contes a la vora del Danubi”, de l'anarquista de Miravet Roc Llop, a càrrec d'Emigdi Subirats, curador del llibre.

(Lloc i dia per decidir) Presentació del llibre “Anarkherria. 1986-2011”, de Mark Legasse i Jakue Pascual, amb la presència del segon.

Organitzades pel col·lectiu informal Capdetrons, Tarragona.

>>> Apunteu-vos a la pàgina de Capdetrons i seguiu les jornades sobre Anarquisme i Alliberament Nacional https://www.facebook.com/pages/Capdetrons-collectiu-intermitent/482705181765667