CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

II Trobada del Sector d’Intervenció Social de la CGT

Dilluns, 20 octubre, 2008

Per a: Afiliació, Militància i Seccions Sindicals que treballin en el sector de la Intervenció Social (ONG´s, Fundacions, empreses privades concessionàries, Serveis Públics de l'àmbit o aquelles la finalitat de les quals sigui la prestació de serveis socials que hauria d'assumir l'administració central o autonòmica i que es realitzen a través d'empreses concessionàries o interposades).


Dates i lloc:

es proposen els dies 14 i 15 de novembre de 2008 en els locals ferroviaris de l'Organització situats en l'Avinguda de Barcelona 10 de Madrid.

Metodologia:

Es realitzaran diverses sessions, al llarg de dues jornades (divendres 14 pel matí, divendres 14 a la tarda i dissabte 15 al matí), amb la finalitat de realitzar una trobada més dinàmica. Si fos necessari allargar la jornada del dissabte es decidiria en la pròpia trobada pels assistents.

Continguts:

CONVENI COL·LECTIU. Situació actual. Aspectes jurídics, Jurisprudència.
Ponència de Paula i Casimiro (Gabinet Jurídic Confederal)

COORDINACIÓ DEL SECTOR: Estratègies per a seguir avançant.
Ponència de Fernando Reyes de la FETAP, Jesús Salido de Madrid

TAULA REIVINDICATIVA DE MÍNIMS: Propostes.
Ponència d'Alex (Sevilla), Marta Martín (Madrid) i Laura (Toledo)

DEFINICIÓ DE LA INTERVENCIÓ SOCIAL I LA SEVA RELACIÓ AMB ELS SERVEIS PÚBLICS.
Ponència de Javi (Madrid), Daniel (Madrid) i Nico (Sevilla)

S'integraran les diferents qüestions, dubtes i dificultats que siguin presentades pels assistents en els torns i sessions que tindran lloc al llarg de les dues jornades. Així mateix s'informarà del compliment dels acords als quals es va arribar en l'anterior trobada realitzada.

També és necessari recordar que les ponències han de ser enviades a tota la Militància, Afiliació i Seccions Sindicals, amb suficient antelació per a la seva discussió i valoració per part de tots les companyes i companys, amb la finalitat de que es sumin diferents opinions al debat que s'ha de mantenir en aquesta trobada. Així les coses, es prega que les ponències siguin enviades al correu sp-a.sindical(arroba)cgt.es per a la seva distribució a l'Organització a través de les llistes de correu i de les diferents Federacions de l'Àrea Pública.

Secretaria d'Acció Sindical Comitè Confederal CGT