CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

II Trobada d’estudiants i moviments socials

Dimecres, 11 març, 2009

II TROBADA d’ESTUDIANTS i MOVIMENTS SOCIALS

Diumenge 15 de Març, 11h.

A la universitat Pompeu Fabra, Campus Ciutadella, C/ Ramon Trias Fargas 25-27, Barcelona.

A la primera trobada d’estudiants i moviments socials realitzada al rectorat ocupat de la UB el dia 22 de febrer es va acordar organitzar una segona trobada pel dia 15 de Març per tal d’especificar una via conjunta d’acció i coordinació.

Es farà un dinar popular o­n esteu totes i tots convidats.

*En cas que no es pugués realitzar la segona trobada d’estudiants i moviments socials a l’edifici de la Pompeu es realitzarà al rectorat ocupat de la UB a la plaça universitat.

-Des de la comissió de dinamització de la Coordiandora d’Assemblees d’Estudiants portem una proposta d’interconnexió basada en tres eixos:

MANIFESTACIONS/CONCENTRACIONS CONJUNTES:

S’insta als diferents col·lectius que hi son presents a organitzar la primera acció coordinada assistint conjuntament a la manifestació contra la LEC del 19 de març i posteriorment, la manifestació anticrisi del 28 de març. Així com a la reunió que tindrà lloc el dimarts 25 de març a partir de les 19h a la seu de Justícia i Pau, c/ Rivadeneyra 6, 10è per preparar el Fòrum Social Català.

XARXA XERRADES:

· Xarxa de barris: Com coordinar el treball als barris ? (Fem una breu explicació sobre el funcionament actual de la xarxa de barris).

· Xerrades: Introduir els diferents moviments mitjançant jornades/xerrades a les universitats alhora que les universitats introdueixen la temàtica educativa a l’agenda dels diferents empreses/col·lectius.

INTERNET:

Fer èmfasi en la necessitat de donar ús a la xarxa de e-mails recollits a la primera trobada amb la finalitat de que es constitueixi com la principal via de comunicació directa entre els diferents col·lectius. Principalment es difondria la informació sobre les xerrades organitzades conjuntament, així com convocatòries diferents.

ACCIÓ:

Es proposa un debat entorn a l’1 de maig. Accions<->Manifestacions

Comissió de dinamització de la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants (CAE)