CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

III Escola d’Estiu CGT Catalunya 30 de juny, 1 i 2 de juliol

Dimarts, 23 maig, 2023

L’Escola d’Estiu de CGT Catalunya són unes jornades destinades a conèixer, reflexionar i crear consciència sobre temes concrets que ens interpel·len cada dia en la nostra militància i activisme. Creiem que aquests són aspectes importants per tal de poder fer front a les diferents problemàtiques sindicals i socials que van sorgint: conèixer les necessitats i lluites del nostre entorn, reflexionar sobre pràctiques i crear estratègies conjuntes que ens ajudin a donar respostes col·lectives.

Enguany i com a tret de sortida, coneixerem l’experiència i la situació sociopolítica a França arran de la batalla per les pensions de la mà de les companyes de sindicalistes d’Union sindical Solidaries.

Divendres continuarem amb la presentació del llibre Ni arriba ni abajo de Barbara Ehrenreich i John Ehrenreich a càrrec de l’escriptora del pròleg, Laure Vega, que tractarà la qüestió de la lluita de classes en un pla cultural. 

Dissabte reflexionarem entorn d'una taula rodona sobre acció i estratègia sindical amb diversos militants i treballarem conjuntament per enfortir les capacitats organitzatives per a la col·laboració i l’agilitat orgànica a càrrec del col·lectiu Ulex.

Diumenge farem una aproximació introductòria als conceptes bàsics del sindicalisme i al funcionament intern de la CGT. 

👉Hi haurà espai de cures infantil que permeti conciliar els espais formatius i familiars, fent partícips també a les criatures de l’escola d’estiu.

 

Des de la CGT creiem en la formació com a mitjà per a millorar la nostra pràctica sindical, organitzativa i l'acció social.

De la mateixa forma, en aquests entorns de lluita conjunta creiem bàsic treballar lligams i fer comunitat, sempre amb l’objectiu de crear espais on es generin ambients de benestar i creació de coneixement col·lectiu. Volem que cada sindicat sigui una escola.

És per això que us volem convidar a formar-ne part.

📆Quan? Divendres 30 de juny, dissabte 1 i diumenge 2 de juliol. 

📍On? Can Sans de Fellines (Girona) https://www.cansans.cat/

✨ Omple el formulari si vols assistir a l'Escola d'Estiu 2023 de CGT Catalunya

https://forms.gle/X8gcGJriwy9VydRp9