CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Illacrua i la Directa decideixen avançar juntes i fusionar-se en una sola publicació

Dimarts, 17 novembre, 2009

jpg_1.jpg

A partir de gener de 2010 les revistes Illacrua (www.illacrua.cat) i Directa (www.setmanaridirecta.info) treballaran conjuntament per convertir-se en nou setmanari alternatiu de referència ampliant el ventall d’informació i incorporant un tractament més profund sobre l’actualitat, amb més pàgines, més continguts, més actualitat, més reflexió i més anàlisi.

Aquesta confluència va més enllà d’una simple suma de capçaleres, és el punt de partida d’una publicació molt més potent, i que permetrà consolidar els espais de comunicació que els dos mitjans ja ocupaven i compartien.

El nou setmanari neix arran d’un procés de reflexió iniciat fa mesos i significarà un salt qualitatiu important: més continguts, més actualitat, més reflexió i més alternatives.

Tot això, sense perdre l’esperit crític i amb la voluntat de donar ressò a les propostes dels moviments socials i la seva incidència en la societat.

A partir de 2010, la revista Illacrua deixarà d’existir com a publicació independent, però la capçalera Illacrua no desapareixerà. A la nova Directa “integrada” –vol dir que inclourà els continguts d’Illacrua– hi podreu trobar cada setmana un dossier que es dirà Quaderns d’Illacrua i que serà un espai per a la reflexió i l’anàlisi reposada que, ara per ara, no té cabuda en la Directa actual.

Perquè el projecte agafi embranzida i per garantir la seva independència i viabilitat, conviden a afegir-s’hi.

Ho pots fer de moltes maneres: fent-te subscriptora, organitzant presentacions al teu poble o ciutat, col·laborant en les tasques de difusió i distribució, proposant-nos articles o aportant informacions d’interès del teu àmbit territorial.

http://imesd.wordpress.com