CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Imatges de vídeo mostren com l’asassinat del jove antifeixista Carlos Palomino va ser realitzat de forma premeditada i a sang freda

Diumenge, 10 maig, 2009

L'11 de novembre de 2007 Carlos Palomino, un jove antifeixista de 16 anys, moria en el metro de Madrid apunyalat per Josué Estébanez, un militant nazi, soldat de l'exèrcit espanyol, que es dirigia a un acte convocat per partit d'extrema dreta Democracia Nacional.

Carlos Palomino, juntament amb altres companys, es dirigia a una concentració de protesta contra la concentració ultradretana.

El vídeo, fet públic pel diari El Pais a partir de les gravacions de les càmeres de seguretat del metro, mostra clarament com es tracta d'una assassinat realitzat de forma premeditada i a sang freda. Quan els antifeixistes entren al vagó de metro abans que es donessin compte de la seva presència, el nazi ja portava la navalla a la mà.

Podeu veure el vídeo amb les imatges del brutal assassinat anant a:

www.youtube.com/v/dRp0Xsvlcdw&hl=es&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b

I aqui la versió llarga amb tota la sequència dels fets:

www.elpais.com/videos/espana/Huida/grabacion/muerte/video/largo/elpvid/20090510elpepunac_2/Ves/

Serveixin aquestes imatges per tapar la boca d'aquells que quan es va cometre l'assassinat parlaven, un cop més, de baralles entre bandes rivals, i la de les organitzacions d'extrema dreta que parlaven d'un jove soldat actuant en defensa pròpia per defensar-se de l'atac d'un grup d'antifeixistes. I també per veure l'odi i la violència que s'amaga darrera l'extrema dreta, així com la impunitat amb que actuen.

Mireu també:

www.elpais.com/articulo/espana/Punalada/mortal/metro/Madrid/elpepiesp/20090510elpepinac_9/Tes

www.elpais.com/articulo/madrid/murio/Carlos/Palomino/elpepiespmad/20090510elpmad_1/Tes

Carlos, no t'oblidem. La lluita antifeixista continua.