CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Imputen a dos càrrecs per presumptes “irregularitats” a la fundació Institut d’Alta Tecnologia PRBB

Dijous, 3 octubre, 2013

Imputen a dos càrrecs per presumptes “irregularitats” en una fundació sanitària catalana

BARCELONA, 2 Oct. (EUROPAPRESS) - El Jutjat d'Instrucció 20 de Barcelona ha imputat als patrons de la fundació Institut d’Alta Tecnologia PRBB-Fundació privada, Norberto Galindo Casas i Francisco Javier Fernández Soriano per presumptes “irregularitats” en la seva gestió entre 2006 i 2009, ha informat CGT.

La providència de la jutge, que admet la denúncia formulada pel sindicat i a la qual ha tingut accés EuropaPress, cita a declarar el dimecres 6 de novembre als imputats, que tenien càrrecs en el citat institut amb vocació pública i l'empresa CRC Corporació Sanitària.

Segons han explicat fonts del sindicat a EuropaPress, la denúncia es dirigeix especialment contra els màxims responsables de la CRC Corporació Sanitària per presumptament “haver traspassat a la seva empresa una maquinària que havien comprat a través de l'Institut d'Alta Tecnologia amb diners públics”.

El sindicat va interposar al juliol una denúncia contra diversos alts càrrecs d'hospitals públics catalans per irregularitats en el citat institut, que funciona com fundació pública d'investigació sota l'auspici de l'Hospital Clínic, el del Mar i el Vall’d Hebron de Barcelona.

CGT ha remarcat que al desembre de l'any passat la Sindicatura de Comptes va publicar un informe que apuntava “greus irregularitats” donada la precària situació econòmica en la qual l'havien situat els patrons, que va provocar la declaració voluntària de concurs de creditors.

http://cgt-clinic.es/blog/2013/10/02/imputan-dos-cargos-por-presuntas-irregularidades-en-una-fundacion-sanitaria-catalana/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció