CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

In memoriam: Ha mort la companya Sara Berenguer

Divendres, 11 juny, 2010

El moviment llibertari de nou està de dol per la pèrdua d'una de les grans personalitats de la seva història. La inesgotable companya Sara Berenguer ens ha deixat. Serà enterrada aquest divendres 11 de juny a Montady (Beziers).

Sara Berenguer es defineix pels seus actes. La seva biografia està repleta d'activitat, que no ha deixat fins a l'últim moment, i compromís amb la lluita, amb els companys que participaven en ella i amb el món en general. Perquè el seu somni era la revolució social.

Escriptora i poetessa. Sempre la seva temàtica estava relacionada amb la humanitat i el canvi que, avui més que mai, és necessari. Molt destacada membre de Mujeres Libres, una de les seves fundadores, va dur sempre enlaire la lluita de les dones per incorporar-se i igualar-se en la lluita social.

Sempre inquieta i participativa, ens ha acompanyat fins als últims moments en els nostres actes, des de la distància ja fa alguns anys. Il·lusionada amb la celebració del Centenari de l'Anarcosindicalisme ens va enviar una salutació al començament de l'any.

Avui, que continuem celebrant la lluita del moviment llibertari, dedicarem el més càlid dels records a la nostra companya. Que la terra et sigui lleu i l'etern somni et faci lliure perquè ets vent de llibertat.

Comissió de Memòria Llibertària - CGT