CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Inauguració de la llibreria Aldarull a la vila de Gràcia (Barcelona)

Divendres, 4 desembre, 2009

jpg_n157209208865_9756.jpg

El nostre projecte ha anat creixent a poc a poc fins a assolir obrir una llibreria a peu de carrer a la Vila de Gràcia (BCN). Ens hem constituït com cooperativa sense ànim de lucre en línia amb el projecte social que hem portat a terme des de fa 5 anys.

El pròxim dia 18 a les 19h. inaugurarem la llibreria ALDARULL. Ho celebrarem amb la lectura animada "La hormiga y la cigarra" de l'obra de James Finn Garner "Mas cuentos infantiles políticamente correctos" i amb el company Enric Durán, que ens parlarà sobre el cooperativisme, com alternativa al capitalisme. Després tindrem un pica-pica i cava. Quedeu convidades i convidats a passar-vos per la llibreria per a la inauguració.

El local es troba al c/Martínez de la Rosa 57 de Barcelona, just al costat de la Plaça de la Vila de Gràcia.

Horaris d'obertura: de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h. Els dissabtes de 10h a 20h.

Un Aldarull és una paraula catalana que ve a significar el mateix que la paraula castellana "tumulto" en una multitud o en una reunió o concentració de persones. Quan els aldarulls es fan més grans, llavors tenim disturbis. I quan aquests són insuperables i es perllonguen en el temps tenim una insurrecció. La Revolució, seria la generalització de les insurreccions i la construcció d'un món nou. Volem ser un aldarull que sigui el primer pas cap a una insurrecció generalitzada, cap a 'autogestió total de les nostres vides. I per a això, modestament, comencem la nostra marxa generant cultura, editant textos i llibres que ens motiven, que ens fan reflexionar i que creiem que podrien fer pensar a més d'una persona igualment que amb nosaltres.

http://www.aldarull.org

http://acciocultural.org