CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Incitar a la violència

Diumenge, 10 octubre, 2010

Com a ciutadà d’un estat democràtic com és l’espanyol he de manifestar que estic totalment a favor de tancar o/i il·legalitzar les webs que inciten a la violència, per tant dono tot el meu suport a la Sra. Assumpta Escarp i a totes aquelles iniciatives que condueixin a treure de la xarxa aquest virus.

No parlo en nom de cap organització, parlo per mi mateix, com a víctima de certs missatges que passejant per Internet et pots trobar i que lamentablement et poden conduir a practicar la violència, posar-te molt a prop d’exercir-la i en molts casos arribar-la a entendre.

Sense anar més lluny em genera un grau de violència bastant elevat veure webs com la del Ministerio de Trabajo e Inmigración (http://www.mtin.es/), braç executor dels plans antiobrers del govern del POSE. Parlant d’aquest partit, la seva web (http://www.psoe.es/), també em treu la meva vessant més violenta al veure que dient-se d’esquerres a programat tot un pla per a atemptar contra les treballadores i treballadors.

De les webs de partits hi ha unes quantes que em fan venir pensaments violents. Per posar només alguns exemples: la del Partido Popular (http://www.pp.es/), la de Falange Española de las JONS (http://www.falange.es/), ... Webs que són una burla per la memòria històrica y per a totes aquelles i aquells que van lluitar contra el feixisme.

No cal dir com em poso quan veig webs com la del Foment de Treball Nacional (http://www.foment.com/) o la de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (http://www.ceoe.es), plorant per que encara no tenen prou amb la reforma laboral aprovada.

I que me’n dieu d’aquestes? Fuerzas Armadas Españolas (http://www.fuerzas-armadas.es), amb un pressupost pel 2010 de 8.817.147.570 €, amb les seves missions humanitàries i la defensa de la integridad de la patria, la seva progre ministra (http://www.mde.es/), la Guardia Civil (http://www.guardiacivil.org) i el cap de tot això su majestad el rey, amb un pressupost pel 2010 per a la Casa Reial (http://www.casareal.es/) de 8.896,92 (en milions d’€) ... Com veureu totes aquestes webs el que fan és provocar reaccions violentes a tota la gent que pertany a capes populars i/o a pobles oprimits com és el meu cas.

Ja per acabar, i sabent que té un especial interès per liquidar les webs d’informació o de notícies que inciten a la violència, li dic una que a mi em remou l’estómac, sent-li franc: m’omple de ràbia! Estic parlant de El Pais (http://www.elpais.com/). És una mena de portaveu, o full dominical de moltes de les organitzacions, partits, reis, patrons ..., que fins ara us he anat descrivint.

Sra. Escarp, espero que li sigui d’ajuda aquesta informació de webs que inciten a la violència i que jo mateix m’he vist afectat, com li he dit, i que amb humilitat li he facilitat. Només dir-li que contra elles aplicar allò que diuen els seus de dalt: Tolerància zero.

>>> Article extret de Indymedia Barcelona:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/405421/index.php