CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Indigneu-vos, Reacciona, Comprometeu-vos!

Dilluns, 29 juny, 2015

INDIGNEU-VOS, REACCIONA, COMPROMETEU-VOS.

Tot això fa referència a llibres, el primer i el darrer escrits per Stephane Hessel i el del mig entre altres per José Luís Sampedro, Baltasar Garzon, Federico Mayor Zaragoza, Javier Pérez de Alveniz i molts altres.

Nosaltres diem AIXEQUEU-VOS. Aixequeu-vos del vostre llit, de la vostra cadira, del vostre sofà, del vostre amagatall. Aixequeu-vos i sense violència feu sentir als polítics que ens governen, començant pels de la nostra ciutat i la nostra diputació, el vostre aler al seu clatell. Tots sentim en les nostres carns les seves decisions.

Perquè? nosaltres hem de renunciar a que ells sàpiguen també en les seves carns el que patim els que no estem en condicions de la seva vida fàcil i de luxe i sense preocupacions?, més enllà de posar els seus esforços en millorar la vida dels seus propers i d’utilitzar els diners de tots per enriquir empreses que es mengen el pressupost públic, per fer caler , perquè no s’empren per tal que els serveis públics siguin més barats, alhora que es reparteixi la riquesa entre la classe treballadora, és a dir, amb majúscules el REPARTIMENT DE LA RIQUESA?.

Li volem dir senyor director, que tots els estudis o la majoria demostren que les externalitzacions de serveis dels ajuntaments, (perquè ens entenguem tots: privatitzacions) a Espanya, representen un increment de la despesa dedicada a aquells serveis, a més d’un empobriment dels treballadors, una precarització dels seus drets laborals i un enriquiment indecent de les empreses que liciten amb l’administració, a més de les provades comissions, en alguns consistoris, d’aquells partits que confereixen les contractes, la qual cosa per si sola no demostra que en els Ajuntaments on no s’ha investigat, no s’hagi pogut produir aquesta manera d’actuar.

Tenim casos de corrupció a dojo, encara que ningú entra a la presó.
Això sí, aquells que lluiten per llevar la careta dels qui governen d’esquena a la majoria de ciutadans, tenen sobre la seva persona peticions d’entre 3 i 6 anys de presó, per fer vagues, manifestacions, accions contra les polítiques antisocials, accions contra desnonaments, protestes contra la persecució dels dissidents amb l’estat antidemocràtic i policial al que hem arribat.

El mateix que feia el dictador Franco, amb els seus detractors, posar-los a la presó, és el que estan fent els governs actuals de Catalunya i Espanya amb els detractors de les polítiques antisocials i amb els detractors dels partits i polítics corruptes.

La diferència és que no hi judicis sumaríssims per executar-los.
Però creiem que és pitjor la repressió que patim actualment, perquè durant la dictadura ja se sabia que no hi havia llibertat i democràcia, però ara ens volen fer creure que sí que existeixen, i que els que lluitem contra aquesta dictadura “democràtica” som els antidemocràtics. La història es repeteix. És el mateix que els va passar als francesos abans de la revolució o fins i tot si ens remuntem més enrere als cristians i esclaus a l’imperi romà.

A més, per si fos poc, el partit que governa diu que ja hem sortit de la crisi. Però és que algú pot creure que els polítics saben alguna cosa de la crisi? Creieu que saben que hi ha molta canalla que no fa més d’un àpat al dia? Creieu que saben que un menú en un bar qualsevol costa el doble del que els hi costa al Congrés, al Senat o al Parlament de Catalunya? Creieu que saben que una multa de 200 € per algú que cobra 900 € és com si a ells els multessin amb 20000, 30000 o 50000 euros o més, en proporció al seu sou?

Per si tot això fos poc, l’OCDE, el Fons Monetari Internacional i per acabar-ho d’arrodonir el Sr. Linde, dirigent màxim del Banc d’Espanya diu, segons els mitjans, que s’ha d’abaratir l’acomiadament i incentivar els contractes indefinits, entre altres animalades. Companys i Companyes, això traduït al llenguatge de les persones vol dir, que et regalem diners, (amic empresari), per contractar treballadors amb contracte indefinit, però quan els despatxis no et costarà un duro (un euro) i podràs tornar a contractar algú indefinit al seu lloc per tornar a cobrar la subvenció.

AIXEQUEU-VOS, DESPERTEU, LLUITEU, I RESPECTEU LA MEMÒRIA DELS VOSTRES AVIS I REVESAVIS que van lluitar pels seus drets i pels vostres i que ara ens els deixem perdre.
AIXEQUEU-VOS D’UNA VEGADA I LLUITEU PELS VOSTRES FILLS.

Confederació General del Treball. Federació Intercomarcal de Lleida

Lleida, 13 de juny de 2015