CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Indult per l’Alfons Hermoso Castillo

Divendres, 12 març, 2010

Benvolguts, benvolgudes

ens adrecem a vosaltres per demanar-nos, un cop més, la vostra solidaritat activa. El maig de 2007, arran dels fets produïts durant la manifestació "No ens tallaran les ales" , l'Alfons Hermoso Castillo va ser detingut, acusat de lesionar un dels agents antiavalots encarregat de controlar la manifestació; recordem que aquest agent utilitzava una arma il·legal, abans i en l'actualitat, el kubotan.

En el seu moment, la vostra entitat es va adherir al manifest en què se sol·licitava una investigació sobre l'ús d'armes no reglamentàries dins dels cossos policials. Ara, el procés judicial contra l'Alfons ha avançat: el 27 de gener la secció cinquena de l'Audiència Provincial de Barcelona ratificava íntegrament la condemna imposada el 14 de juliol de 2009, tres anys de presó i 4.000 euros en concepte de responsabilitat civil. El jutjat penal d'executòries núm. 12 va ordenar de manera immediata una ordre de cerca i captura per fer efectiu el seu ingrés a presó, sense opció a un ingrés voluntari.

L'advocat de l'Alfons i la mobilització del grup de suport han aconseguit aturar aquesta ordre de cerca i captura i ara està pendent de rebre una notificació judicial per presentar-s'hi en el termini indicat.

Paral·lelament, la defensa de l'Alfons està tramitant un recurs al Tribunal Constitucional per la manca de garanties processals en l'ús de fotografies i vídeos presentades durant la vista oral. El grup de suport està tramitant una petició col·lectiva d'indult. L'objectiu d'aquestes dues mesures és aconseguir la suspensió efectiva d'ingrés a presó contra l'Alfons.

Així doncs, us demanem de signar aquesta petició que us adjuntem i fer el màxim de difusió possible per tal d'aturar aquest ingrés a presó i que l'Alfons continuï amb la seva vida. Us adjuntem informació sobre el cas i la situació actual de l'Alfons, el manifest al que us vau adherir el 2007 i la petició d'indult per signar en format text.

Si necessiteu més informació podeu contactar al telèfon 630 454 876. Ens podeu avisar i passarem a recollir les peticions firmades.

Una abraçada.

Grup de suport a l'Alfons

>>> Adjuntem petició d'indult i dossier informatiu sobre el cas.

Attached documents