CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Informació de la manifestació de l´1 de maig realitzada a Barcelona per la CGT

Dimecres, 1 maig, 2013

INFORMACIÓ DE LA MANIFESTACIÓ DE L'1 DE MAIG
REALITZADA A BARCELONA PER LA CGT

La manifestació del 1r de Maig de la CGT a Barcelona ha començat a les 11'30 hores. El recorregut ha estat Via Laietana, Jaume I, discorrent per Plaça Sant Jaume, C / Ferran, Rambles, Passeig Colom i acabant amb un miting en les escales de l'Oficina Principal de Correus a Via Laietana / Plaça Antonio Lopez. A la mateixa han assistit membres de CGT d'altres Comarques i localitats com del Baix Llobregat, Sabadell, Barcelonès Nord, Rubí, Manresa, Castellar del Vallès, Baix Penedes, etc.

A la mateixa han assistit unes 3.000 persones .

A la Plaça Sant Jaume el grup de suport als encausats per la Vaga General del Barri del Clot, han llegit un comunicat de suport per convocar les concentracions previstes i al dia del judici al juny. Han denunciat també la situació de repressió que estem vivint.

S'han corejat slogans convidant a la lluita, contra la crisi ia no donar ni un pas enrere per no continuar perdent, contra els desallotjaments, contra el tancament d'empreses, contra la repressió, etc .

Al Miting final realitzat en les escales de l'Oficina Principal de Correus de Barcelona han participat membres d'algunes de les diferents lluites sindicals i socials on la CGT estem implicats:

* Una membre del Comitè de l'empresa de Basi, on volen tancar la fàbrica de producció a Badalona.

* Un company de l'empresa HP d'informàtica on està havent un seguit constant d'acomiadaments

* Un company del Baix Llobregat de la Seat, on la CGT està lluitant per la readmissió d'un company acomiadat arbitràriament, a més de contra els ritmes de treball que destrossen a les persones i també ha presentat les mobilitzacions contra el saló de l'acte que es realitzarà a Barcelona.

* El president del comitè d'empresa d'Imesapi, acomiadat després de les lluites de l'enllumenat publico a Barcelona.

* Javier Zapata en nom de Laura Gómez a qui una sentència judicial li prohibeix assistir a manifestacions, vulnerandole un dret constitucional.

En els seus discursos tots han coincidit que tant laboralment com socialment cal plantar cara i que els sistemes polítics estan esgotats a més d'enganyar als treballadors. S'ha criticat al capitalisme i al capitalisme d'estat i s'ha levando la veu per lluitar per una societat llibertària,

L'acte ha finalitzat amb el cant de "A les Barricades".

Els companys del sindicat hem acabat amb un concert acústic i un pica pica als nostres locals.

Més informació:

Carlos Navarro

CGT-Premsa Barcelona

Telèfon: 649 83 94 90
1 de maig del 2013

pel repartiment de la riquesa CGT a Barcelona #1maig2013 #1maigCGT

parlaments final manifestació de CGT a Barcelona #1maig2013

mani a plaça sant jaume 1 maig 2013 #1maig2013

1 Maig CGT Barcelona Parlament Treballador acomiadat d'IMESAPI ,enllumenat públic de BCN: