CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Inici del període de consultes a Saint Gobain de l’Arboç

Diumenge, 13 gener, 2013

Des d'aquesta Secció Sindical informar que el dia 11 de gener s'ha celebrat la primera reunió dins del període de consultes de la inaplicació de la revisió salarial. En aquesta l'empresa no ha mostrat ni la més mínima intenció de recular davant tan lesiva i injusta decisió, molt per contra s'ha reafirmat.

Dir que a aquesta reunió per part de CGT han assistit dos membres de la Secció Sindical i un advocat del Gabinet Jurídic Confederal, el qual ens ha guiat jurídicament durant el transcurs de la mateixa.

L'empresa ha estat assistida per un advocat del tan "prestigiós" com car bufet Garrigues, que sorprenentment utilitza davant una mesura plantejada segons aquesta per causes econòmiques.

Durant la reunió s'ha discrepat sobre l'inici del període de consultes, ja que l'empresa entenia que s'iniciava amb l'absurda comunicació rebuda per burofax.

Res més fals, tal com ha quedat demostrat en la reunió ja que no havia lliurat cap tipus de documentació. Al final de la reunió ha facilitat una sèrie de documents i estos per a l'estudi tant per part de la representació social com dels diferents serveis jurídics.

Alhora s'ha requerit una sèrie de documentació a l'empresa, que degudament haurà d'aportar si està disposada a no transgredir el principi de bona fe que ha d'obrar en tota negociació, que per a la representació social ja ha quedat més que qüestionada després d'intentar començar el període de consultes el dia 2 de gener i alhora plantejar la desvinculació amb el Conveni expirat, queda pendent la constitució de la Comissió Negociadora del Conveni, cosa que entorpeix i coacciona la negociació.

És clar que dur és el camí a recórrer i que sens dubte més lleu es farà mostrant la unitat sindical que avui s'ha notat a la taula. Amb tot i això àrdua serà la batalla a lliurar que sens dubte es donarà en un temps no gaire llunyà, donada la intransigent ambició de l'empresa.

La propera reunió tindrà lloc al SIMA (Madrid) el proper dimarts dia 15 de gener, en què es constituirà la comissió negociadora del Conveni Col·lectiu.
 

Salut.

CGT SAINT GOBAIN

Més informació:

- TWITTER CGT SAINT GOBAIN

- CGT BAIX PENEDÈS FEDERACIÓ COMARCAL

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

- E-mail: cgt_saintgobain@yahoo.es

David Santamaría: 617086999

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció