CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Invitació al 4t Aniversari del CSA La Maranya de Lleida

Divendres, 27 març, 2009

4at_Aniversari_CSA_Maranya_Cartell.jpg

Atenció, Atenció...

A babord, les aigües tumultuoses del poder polític. A estribord, les ordes del poder especulatiu. A popa, un passat ple de gent, circumstàncies i experiències. A proa, un futur per descobrir, ple de lluita i compromís.

Que Ponent és una república platanera ho sabem des que les circumstàncies de cadascú ens hi han fet anar a parar. Unes per naixement, d'altres per adopció. Totes per convenciment. I convençudes que calia una barqueta on navegar, quatre fustes on combatre el naufragi cap on ens porta un sistema decadent i podrit que fa aigües per tot arreu. Ell sí. Té forma d'oceà i està infestat de taurons, cocodrils i pops - amb mil i un tentacles - que intenten succionar els espais que, com el nostre, resisteixen l'embastida del tsunami institucional. Aquestes ordes tenen cares vàries, però un sol objectiu: acabar, per tots els mitjans, amb la nostra barca. Li diuen Maranya. Nosaltres li diem LA MARANYA. Les majúscules se les mereix després de resisitir el que ha resisistit. I nosaltres amb ella.

Doncs igual que humil és forta, robusta i conseqüent. No hi ha pacífic que ens aturi, ni atlàntic urbà que ens faci tancar. Igual que en el seu moment vam ser pirates ara gaudim de la calma que ens dona la gana, amb un ull posat al llarga vistes (l'altre el tenim borni) veient com les ordes s'apropen, amb el mocador vermell posat en forma de faldilla però amb la certesa de saber que som invencibles. I que ho seguirem sent pels segles dels segles. I gràcies a tu això serà possible.

Així celebrem que fa 4 anys, 4 primaveres, 4 hiverns, 4 tardors i 4 estius que les nostres quatre fustes, lligades amb els mil i un projectes que ens han ocupat durant aquest temps, segueixen solcant la mar amb la robusta col·laboració de totes aquelles que en algun moment han treballat amb nosaltres. Les cordes de les lluites que hem iniciat, continuat i acabat i la força del vent que bufa empenyent nostra vela amb el convenciment que tenim la raó, han decidit convidar-te. I convidar-vos.

Per això, i amb l'amenaça urbana, urbanística i maderística que caracteritza els esdeveniments multitudinaris a la Maranya, et convidem a venir a navegar amb nosaltres. Perquè això no és una bassa d'oli i com més siguem, més remarem.

Les veles s'inflaran i el vent ens portarà, com un cavall desbocat, vers el
poder. Per destruir-lo. Puges?

4rt. Aniversari CSA La Maranya
4 d'Abril de 2009
c/ del Parc, 13 Lleida

18h Inici
- Lligueta volei platja (sobre asfalt) hi haurà premis
- Jocs per adults (el premi te l'hauràs de currar)
- Pintada de mural

Abans de sopar
- Actuacions vàries
- contes per adults

Sopar a la fresca

Presentació dels 4 anys de La Maranya

Karaoke i festa amb PD's

Assisteix i difon!!!