CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Israel: Anarquistes Contra el Mur sol·licita ajuda econòmica

Dimarts, 31 juliol, 2007

Els creixents costos legals de la lluita conjunta palestina-israeliana contra l'ocupació ens obliguen a fer aquesta crida urgent a la recerca de fons. Us demanem el vostre suport per a prosseguir el treball del col·lectiu israelià Anarquistes Contra el Mur.

Durant els últims quatre anys, el col·lectiu ha donat suport la lluita palestina contra l'ocupació israeliana i, més específicament, contra el mur de segregació que esta construint Isareal per aïllar els territoris palestins de Cisjordània. Setmana darrera setmana, els/les anarquistes contra el mur ens unim a la resistència popular palestina contra el mur en diverses zones de la franja occidental, incloent les localitats de Bil’in a l'oest de Ramala, al-Ma’asara i Ertas, al sud de Belén, i Beit Ummar, al nord d'Hebrón.

Sovint, els activistes han estat detinguts i denunciats per la seva participació en la lluita. Per fortuna, el col·lectiu està representat per una dedicada advocada, Gaby Lasky. L'advocada Lasky ha treballat incansablement defensant els activistes deteninguts en manifestacions i accions directes en la franja occidental i Israel. A pesar que el suport legal que ens proporciona exigeix pràcticament una dedicació a temps complet, va accedir a cobrar-nos tan solament una quantitat simbòlica. No obstant això, el col·lectiu no ha assolit cobrir ni tan sols aquesta quantitat i ara devem aproximadament 30.000 euros pels costos legals de més de 60 processos judicials.

A més d'aquest enorme deute legal, els activistes d'Anarquistes Contra el Mur es veuen obligats a gastar grans quantitats en transports i trucades telefòniques.

Per favor, feu una donació que ens ajudi a prosseguir aquesta lluita.

Gràcies per la vostra solidaritat.

Anarquistes Contra el Mur / Anarchists Against the Wall

Per a més informació sobre la iniciativa Anarquistes Contra el Mur, les nostres accions i com fer una donació visita la nostra pàgina web: www.awalls.org o escriu-nos a donate@awalls.org