CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ISS/GELIM sanciona persones sordes. Divendres 19 de febrer Vaga

Dimecres, 17 febrer, 2021

Divendres 19 de febrer Vaga contra la repressió 
Concentració a les 12.00h Hospital del Mar

L'empresa ISS/Gelim, empresa adjudicatària del servei de neteja de l'Hospital de la Mar, està portant des de fa mesos una política repressora a base de sancions injustificades contra el seu personal.

Aquesta empresa s'ha atrevit a sancionar a 3 treballadores amb discapacitat auditiva per baixar-se la màscara un instant. Que l'empresa no entengui que aquestes persones han de veure's els llavis per a poder comunicar-se indica que té o un nivell cultural molt baix o un esperit repressor tremend.

També ha­ sancionat a 4 treballadores més acusant-les de contagiar-se de COVID19 per desdejunar juntes en un espai no habilitat per a això, quan aquest espai és utilitzat diàriament per més treballadores i sense tenir en compte l'elevat grau d'exposició a la malaltia a la qual estan sotmeses diàriament per treballar a l'hospital.

Aquesta mateixa empresa no reconeix el plus tòxic i el plus COVID19 que hauria d'estar abonant al seu personal, ni tampoc recompensa econòmicament l'esforç i risc que pateixen diàriament des de l'inici de la pandèmia. Quan es reconeixerà d'una vegada l'esforç que està realitzant el personal de neteja d'un centre hospitalari?

Una vegada més es demostra el desistiment de les institucions públiques, en aquest cas l'Hospital de la Mar, que no es preocupa de vigilar les condicions laborals de les treballadores de subcontractes que habitualment estan sotmeses a unes condicions de treball totalment precàries.

Sol.licitem el màxim suport i solidaritat amb les companyes.

Si ens toquen a una ens toquen a totes.
Barcelona a 17 de febrer de 2021

Huelga neteja Hospital Mar