CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

IX Ofensiva contra l’oblit. Exili i retorn com a Maquis.

Diumenge, 29 abril, 2012

En el marc dels actes de la XV Marxa d'Homenatge als Maquis, els dies 25, 26 i 27 de maig de 2012 tindran lloc a l'Alberg la Valira de la Seu d'Urgell un seguit d'actes de la IX Ofensiva contra l'oblit.

- Divendres 25 de maig

A partir de les 18h rebuda dels i les participants.

18h30m Inauguració de les Jornades a càrrec de membres de la Marxa Homenatge als Maquis.

19h Presentació del llibre “La batalla del Pirineu. Xarxes d’informació i d’evasió aliades al Pallars, l’Alt Urgell i Andorra, durant la Segona Guerra Mundial” a càrrec dels seus autors Annie Rieu‐Mias, Josep Calvet Bellera i Noemí Riudor Garcia.

21h30m Sopar (*)

- Dissabte 26 de maig

A partir de les 8h30m rebuda dels i les participants.

9h Esmorzar (*)

9h30m Sortida amb cotxes cap a Arsèguel.

10h Arribada a l’aparcament del poble.

10h30m Ruta explicada ‐Camí del Bosc de la Rosa i Coll del Jou‐ Ruta de Maquis i Búnquers Línea P (nivell mig, apta per tothom).

13h30m Dinar campestre. (*)

16h Tornada a Arsèguel, amb l’opció de visitar el Museu de l’Acordió (preu no inclòs).

17h Arribada novament a l’alberg.

18h Xerrada sobre l’Exili i els Maquis amb Enric Melich resistent llibertari, Dolors Marín i Pep Cara, ambdós historiadors llibertaris, i Antonina Rodrigo escriptora i companya d’Eduard Pons Prades (19/12/1920-28/05/2007) al qual retrem Homenatge en el 5è aniversari de la seva mort.

21h Sopar (*).

22h Concert «IX Maquis Rock» amb el grup de Cerdanyola “Atrako a Mano Armada” que ens presentaran el seu darrer treball “El futuro sera negro”, i els d’Arfa “Ke Kurre Jiménez”.

- Diumenge 27 de maig

9h Esmorzar (*).

11h Xerrada sobre els Maquis a Andorra a càrrec d’en David Mas autor del llibre “Les Valls d’Andorra i els maquis antifranquista”.

12h Presentació del còmic “Exili” amb la participació del seu guionista i coordinador Salva Pujol i el seu autor, Juan Kalvellido.

14h Dinar (*).

Comptarem amb dues exposicions: “La Batalla del Pirineu”. (Sobre les xarxes d’evasió) i “Exili” (Dibuixos del Kalvellido).

Tots els actes són lliures i gratuïts, excepte els marcats amb asterisc (*).

(*) Cal apuntar‐se prèviament. Dos variants:

‐ Preu divendres, dissabte i diumenge. (places limitades 45). Cost 60 Euros (30 Euros els menors de 5 anys). El preu inclou el dormir dos dies (divendres i dissabte) i sis àpats. (sopar, esmorzar, dinar‐
pícnic, sopar, esmorzar i dinar).

‐ Preu dissabte i diumenge. (places limitades 51). Cost 40 Euros (20 Euros els menors de 5 anys). El preu inclou el dormir un dia (dissabte) i quatre àpats. (dinar‐pícnic, sopar, esmorzar i dinar).

Tot a l’Alberg La Valira menys el dinar‐pícnic del dissabte que serà a la muntanya.

El dinar‐pícnic de dissabte els que no estan inscrits tindran que portar‐se’l.

Total places 96 persones. Data límit d’inscripció el dia 30 d’abril 2012. Cal fer l’ingrés al Triodos Bank nº compte 1491 0001 290010005248 indicant el nom i els cognoms dels inscrits. Atenció: No es podrà pagar l’alberg. Preus únics, no es poden fer pagaments parcials.

Per més informació i inscripció: maquisponent@gmail.com

Organitza: Col·lectiu A les Trinxeres

Col∙labora: XV Marxa homenatge als Maquis

Informació en diferents webs:

Marxa Homenatge als Maquis: http://www.marxa‐maquis.org

Col∙lectiu A les Trinxeres: http://www.nodo50.org/alestrinx / http://alestrinx.blogspot.com / http://www.myspace.com/collectiualestrinxeres

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció