CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ja és al carrer la publicació ‘No al Cementiri Nuclear’

Dimarts, 6 abril, 2010

Ja ha sortit al carrer la publicació 'No al Cementiri Nuclear' editada des de la CANC (Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya) amb la col·laboració de Jóvens de les Terres de l'Ebre i del setmanari Directa.

Amb aquesta publicació pretenen fer molt més extensiu el debat sobre la necessitat i l'origen de la implantació del Cementiri Nuclear (MTC). En aquesta publicació hi han participat experts amb l'energia nuclear com són Marcel Coderch (Vicepresident de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions i Doctorat en electricitat per l'MIT), Eduard Rodríguez Farré (Metge especialitzat amb radiobologia), Paco Castejón (Físic Nuclear) i Daniel Gómez (President d'AEREN) entre d'altres. Una de les localitats candidates a acollir el MTC és Ascó (Ribera d'Ebre).

Tot un seguit de persones i col·lectius amb les seues aportacions han fet possible aquesta publicació que ha tingut una tirada de 17.000 exemplars, i que està sent distribuïda arreu del país.

Podeu consultar i descarregar la publicació des dels webs:

http://issuu.com/jovensebre/docs/no_al_cementiri_nuclear?viewMode=presentation

http://blogcanc.blogspot.com/

En relació també amb el MTC, representants de la CANC van entregar el 29 de març a la Subdelegació del Govern estatal a Tarragona, còpia de les 6.764 al·legacions recollides de particulars que han subscrit els arguments de la coordinadora contra la candidatura d'Ascó, basats sobretot en la falta de consens polític i territorial i, també, en aspectes com la inundabilitat en relació amb les preses de Mequinensa i Riba-roja.