CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ja està en marxa l’Agenda Llibertària 2009

Dilluns, 28 juliol, 2008

Des del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat de Berga, enguany ens hem fet càrrec del projecte de l’Agenda Llibertària. Des del Berguedà Llibertari també volem col·laborar.


Com potser ja sabeu des de fa una pila d’anys es fa l’Agenda Llibertària (Molts anys a càrrec de l’Ateneu Llibertari del Poble Sec i aquests darrers 5 anys des de l’Ateneu Llibertari d’Igualada). Durant aquest mes ens podeu enviar textos o dibuixos a: agenda(arroba)berguedallibertari.org

A més, una de les feines principals és actualitzar el directori. Hem actualitzat algunes dades de València, Ponent o Extremadura. Per això demanem el suport de totes les persones militants d’arreu per tal que puguem actualitzar al màxim el directori. (el marc territorial segurament l’ajustarem per tal que el directori sigui el mínim estatista possibles sense deixar de ser útil i pràctic).

Si veieu una adreça incorrecte o d’un col·lectiu que ja no existeix o veieu que falten col·lectius doncs digueu-nos-ho per mitjà d’un correu o fent un comentari en el web. Un cop afegida la informació del comentari, el borrarem.

Moltes gràcies. Salut!

Trobareu el directori i podeu fer els comentaris a:

www.berguedallibertari.org/wordpress/?page_id=388