CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ja ha sortit al carrer la publicació “Rebeleu-vos!”

Divendres, 16 març, 2012

Després de tants dies d'esforç i il·lusió, per fi ha arribat el 15 de març. Les publicacions ja estan al carrer, els nodes de distribució estan en plena efervescència, la xarxa de comunicació s'estén sense fre. Milers de persones estan participant de tot aquest procés.

Ara estem a tot arreu: al carrer, al transport públic, a les oficines de l'inem, a les botigues, als centres socials, a les cases, als parcs, a l'aire i a la xarxa...
Això no ha fet més que començar i seguirem amb força tots els projectes que comencen.

Podeu trobar també la publicació a la xarxa i descarregar-vos en pdf les versions en català, castellà i euskara:

Versió en català:
https://www.rebelaos.net/sites/rebelaos.net/files/Publicaci%C3%B3%20REBEL%C2%B7LEU-VOS%20%28Baixa%20resoluci%C3%B3%29.pdf

Versió en castellà:
https://www.rebelaos.net/sites/rebelaos.net/files/Publicaci%C3%B3n%20REBELAOS%20%28Baja%20Resoluci%C3%B3n%29.pdf

Versió en euskara
https://www.rebelaos.net/sites/rebelaos.net/files/Argitalpena_EUSKERA%20%28Tamaina%20txikia%29.pdf

Pròximament trobaràs altres idiomes com portuguès, francès, anglès, i tots aquells que siguem capaces entre totes de traduir.

Si vols participar en la traducció de continguts pots escriure a info (arroba) rebelaos.net

T'animem a venir a la trobada que farem per conèixer en profunditat els objectius de Rebel·leu-vos! i seguir en el camí per a l'autogestió les nostres vides.

Ens trobem el 18 de març, a les 11 hores a AureaSocial C/Sardenya 261-263 Barcelona. Estarem matí i tarda! Hi haurà dinar popular en el descans del migdia.

En quan a http://www.autogestio.cat esperem que en breu estigui operativa.

Declaració Rebel 15 de març de 2012

Afinitat Rebel és un col·lectiu d'activistes que es reuneix des d'octubre de 2011 per a enfortir el procés de transformació social, mitjançant l'elaboració de la publicació que tens entre mans. Som persones compromeses amb la construcció d'una nova societat des de baix, que mitjançant l'autogestió i el treball en xarxa, hem fet realitat aquesta publicació.

Afinitat Rebel som aquelles que hem escrit els continguts, qui els hem corregit, traduït i maquetat, qui hem realitzat i recopilat les il·lustracions, qui hem desenvolupat la web, qui hem fet possible la seva impressió i la seva difusió, cadascun dels nodes de distribució, cada aportació d'un recurs... Cada gest i cada moment viscuts són senyals que això no ha fet sols que començar.

Podríem centrar-nos en la crítica en relació als abusos als quals estem sotmesos i limitar-nos a la denúncia i a la mobilització; però preferim dedicar el nostre esforç i energia al desenvolupament de pràctiques basades en l'autogestió, la cooperació i l'ajuda mútua. És el moment de generar espais de coneixement compartit, on les idees, els projectes i les il·lusions de tots i de totes puguin ser posades en comú, per a deixar de viure d'una manera submisa, complaent i passiu.

L'Estat, els grans cercles de poder i les grans corporacions, no podran evitar la nostra voluntat de rebel·lar-nos. Les eines que proporciona aquesta publicació facilitaran la construcció del camí que volem recórrer juntes. El 15 de març Afinitat Rebel sorgeix per a disseminar-se en cadascun dels racons on arribi aquesta publicació. A partir d'avui estem a tot arreu.

Totes som afinitat rebel. Seguim!

Col·lectiu afinitat rebel