CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ja ha sortit el llibre de Jordi Martí “Visions perifèriques de combat”

Dilluns, 19 març, 2012

Portada llibre

Dos anys després del llibre "Ni Nadal ni Setmana Santa", l’editorial Riublanc publica el llibre que havia d'acompanyar aquell volum d’articles crítics sobre el Camp de Tarragona. Es tracta d’un altre recull d’articles datats fa prop de deu anys en què la cultura, les lluites socials anticapitalistes d'aquell moment al voltant de l’antiglobalització i les manies de l’autor prenen forma de llibre. Es tracta d’un volum volgudament complementari d’aquell en què malgrat la temàtica sigui molt més general, el punt de vista perifèric es referma des del títol fins al contingut.

Volgudament fora del centre i escolats cap a l’esquerra, els articles que recull "Visions perifèriques de combat" dibuixen el panorama de lluites perdudes que van fer possible l’actual saqueig a què els mercats (rics i banquers amb la connivència de polítics) estan sotmetent les nostres societats. Fa deu anys alguns els van plantar cara i ara més que mai, cal que algú els la torni a plantar i aquest cop guanyi. O això o el caos (i aquí “caos” és una paraula decididament negativa...)

L'autor, el prioratí Jordi Martí i Font, és periodista, escriptor, treballador de l'ensenyament i activista social i sindical (a la CGT i altres col·lectius). De moment el llibre ja es pot comprar a deu euros a la CGT de Tarragona, a l'Ateneu Llibertari Alomà, a la Llibreria Gaudí de Reus, al Bar Campus de Reus i al local de al CGT de Reus.