CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ja ha sortit el número 111 de la revista Catalunya (novembre 2009)

Dijous, 12 novembre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

jpg_cat111.jpg

- Editorial: S’han enriquit com mai i volen que seguim pagant els i les de sempre

- Reportatge: La vida en negre. En un any, un milió de persones han passat al mercat laboral informal. Joves precaris: l’Estat espanyol es converteix en el viver europeu de becaris. Dependència: la competència per treballs de cures deteriora els drets laborals. Sense papers: la crisi llança mig milió de “sense papers” a la informalitat.

- Treball-economia: ERO a Nissan, Roca i Unipost, lluita a Autobusos TMB i Parcs i Jardins de Barcelona, El sector metal·lúrgic per una vaga general contra els empresaris i la dreta econòmica, Aturades estacions Adif, Trobada a Tarragona de treballadors del transport urbà, Autoritarisme a la UAB, Acomiadats ICMA i Kalise Menorquina, La injustícia social de l’Estat espanyol en xifres, L'atur a Catalunya, Assetjament a l'Hospital de Manacor, Desregulació horària en el Banc Santanderarticle d'opinió de Vicent Martínez.

- Tema del mes: Manifestació de CGT a Sant Boi el 30 d'octubre, contra la crisi econòmica, la corrupció política, l’atur i la precarietat.

- Entrevista central al periodista Raul Moreira: “La mobilització de la societat civil donarà lloc a les lleis”.

- Sense fronteres: La CNT-F davant la situació social a França, Campanya de la CGT per la llibertat de les preses i presos polítics mexicans, Crida a la lluita contra les corporacions transnacionals, Comunicat de CGT en suport a la lluita de Kraft Argentina.

- Social: Comunicat de CGT en defensa de les llibertats, Per la derogació de l’Ordenança de Civisme de Barcelona, Manifest SOS Laberint d’Horta, Crida a la mobilització pels drets de les persones immigrants, S’intensifica la campanya per la llibertat del pres anarquista Amadeu Casellas, Fa vint anys vam estar fregant la catàstrofe a Vandellòs, Pedro Álvarez, assassinat per un policia fa 17 anys, Manifestació estatal a Madrid el 14 de novembre en solidaritat amb la lluita del poble saharaui, articles d'opinió de Carlos Martini, Pep Cara i Toni Àlvarez.

- Dinamita de cervell: Horst Stowasser, in memoriam, Giordano Bruno:
entre l'edat mitjana i la nova ciència, La influència d’Owen en el cooperativisme català, La revista "Libre Pensamiento" estrena web, Una mirada crítica des del cinema: Senders de glòria, Cicle de xerrades de
memòria llibertària a Tarragona, recepta de cuina, llibres, revistes, pàgines web, articles d'opinió de Jordi Martí, Jaume Fortuño i Carlus Jové.

- Entrevista contraportada: Vidal Aragonès, advocat del Col·lectiu Ronda.

>>> Us podeu descarregar el Catalunya 111 al web:
www.revistacatalunya.cat/cat111.pdf

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció