CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ja ha sortit l’Agenda Llibertària 2017

Dimarts, 6 desembre, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Ja tenim feta l’Agenda Llibertària de 2017. Com altres anys, l’agenda és multilingüe, inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2017-2018, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i les pàgines en blanc per prendre notes.

Enguany l’agenda recull textos sobre la guerrilla llibertària aprofitant que el 2017 la Marxa-Homenatge als Maquis arriba a la seva vintena edició.

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 10€; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. El benefici va per finançar l’autogestió dels projectes del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 7 € per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu. En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financin butxaques privades.

La podreu comprar als llocs habituals; o fer les comandes a: agenda@berguedallibertari.org

Moltes gràcies, salut i fins aviat!

Tota la informació a http://www.bllibertari.org/

Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d'Estudis Josep Ester Borràs

Carrer del Balç número 4
08600 BERGA (Barcelona)
Tel. 938 216 747
agenda@berguedallibertari.org

agenda17.2.jpg

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print