CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada: “Barris, perifèries urbanes i accions de co-desenvolupament amb població marroquina a Catalunya: entre els drets humans i la inclusió social”

Dimecres, 2 febrer, 2011

El dissabte 5 de febrer a Mollet i el diumenge dia 6 a Barcelona, Sodepau organitza la Jornada: "Barris, perifèries urbanes i accions de co-desenvolupament amb població marroquina a Catalunya: entre els drets humans i la inclusió social".

- Dia 5 a Mollet: Institut IES Gallecs, Pg. De Cesc Basc 5/Av. Riboli (al costat de la pista de atletisme) de Mollet

- Dia 6 a Barcelona: RAI, c/ Carders,12 pral. Barcelona, Metro Jaume I. Línea groga.

Programa:

17:00 h. Presentació del documental: "Xarxa Cornisa, un teixit de forces solidàries; una experiència de cooperació catalano-marroquina"

18:00 h. Passi de la pel·lícula marroquina, "Les coeurs brulés" ( Els cors cremats) d’Ahmed Maanouni.

19,30 h.

A Mollet: Debat sobre el tema de les jornades amb: Mohamed Aidoun, president de l’Associació Pas de Tortuga, Khadija Mabrouki, mediadora intercultural de salut a Mollet, Joan Manuel Cabezas, Doctor en Antropologia Social i membre d’Espai-Àfrica Catalunya, Zinn Din Boukhenaïssi, delegat general del Comitè Nacional de Coordinació de Barris a França, i Ahmed ElMaanouni, director de cinema.

A Barcelona: Debat sobre el tema de les jornades amb: Zinn Din Boukhenaïssi, delegat general del “Comitè Nacional de Coordinació de Barris" a França i Karim El Otmani, membre del Comitè de Suport a l'AMDH a Catalunya i d'AEDI. Ahmed ElMaanouni, director de cinema

20,30 h. Actuació del grup Masmouda, de música popular del Rif Occidental, Aïta Jabaliya.

Organizadors: Sodepau i FDC

Amb la col.laboració de: AEDI, RAI; Xarxa Cornisa; Xarxa Cultures Solidaries; Associació Pas de Tortuga de Mollet

Amb el suport: ACCD

L'assistència a totes les activitats és gratuïta

>>> Adjuntem cartells dels actes.

Attached documents