CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada “Compartim escola, cerquem hortizons. Ens arrisquem?” el 14 de maig a Tarragona

Dissabte, 30 abril, 2011

Compartim escola, cerquem horitzons...Ens arrisquem?

Dissabte 14 de maig a Tarragona

Aquests són alguns dels neguits que s’expressen habitualment entre les parets de les escoles i instituts i, molt sovint, queden tal com s’han originat, “a l’aire”, “sense respostes”. És per això que aquesta jornada d’educació pretén oferir un espai i un temps de trobada entre membres de la comunitat educativa, una oportunitat per parar, per escoltar-nos, per deixar anar inquietuds... una oportunitat per compartir experiències concretes i reflexions generals que ens ajudin a repensar un demà a l’escola i a l’institut diferent, des de la certesa que el canvi, tot i que exigeixi temps i esforços, SÍ és possible. Si més no, val la pena provar-ho. Hi ha molt en joc.

Ens arrisquem?

- Programa Jornada

9.30h Benvinguda i recollida de material

10h Conferència "L’escola, transformació o reproducció de la societat?" a càrrec de Concha Fernández Martorell, doctora i catedràtica de Filosofia al IES Menendez y Pelayo de BCN, autora del llibre El aula desierta entre altres publicacions.

11.30h Esmorzar

12h- 14h Tallers simultanis

Taller d’infantil. "Com acompanyem els infants", amb el Guillem Massot, educador i autor del bloc Ser para educar.

Taller de primària. "Sense emoció no hi ha aprenentatge", amb mestres de l’escola Patronat Domènech de BCN.

Taller d’especial. Incloure aprenent del món, amb la Mercè de Febrer, mestra.

Taller de secundària. "Horitzons més enllà de primària, què passa a Secundària?" amb Immaculada Reguant, directora de l'Institut d'Altafulla i Neus Calmet, professora de l'IES Baix Penedès de El Vendrell, ambdues formades en Pedagogia Sistèmica.

14h Dinar

16h Taula rodona I demà, què? amb

· Pilar Iranzo, doctora en Pedagogia i professora de la URV.

· Jose Tabuyo, pare, membre de la comunitat educativa.

· Itzi Díez, alumna de 2n d’ ESO de l’IES Vil·la de Gràcia.

· Cris Gamo, mestra formada en pedagogia sistèmica de l’Escola Mare de Déu del Roser de Riudecols.

· Àngels Esterri, mestra de l’Escola Patronat Domènech de BCN.

· Un membre de la inspecció educativa (per confirmar).

18h Tancament de la jornada

- Qui som?

Som un grup de mestres i professores, que hem decidit tirar endavant el que buscàvem fa temps a les nostres comarques i no trobàvem: provocar debat, compartir inquietuds, buscar complicitats, aprendre, mirar, riure, créixer... Ens fem dir Deixa de ser una illa i ho organitzem des de la secció sindical d'ensenyament de la CGT de TGN. Algunes ens coneixem, moltes ho farem aviat, el cas és no perdre oportunitats i trobar-se, per sobre de sigles i prejudicis.

- On?

La jornada es celebrarà a l’Escola de Pràctiques (Carretera de Valls s/n) a la zona educacional del campus Sescelades, al barri de Sant Pere i Sant Pau, si véns en cotxe i vols saber com arribar clika aquí Escola de Pràctiques.
Per arribar en transport públic des del centre de TGN a l'escola clica aquí.

- A qui va adreçat?

A totes les persones de la comunitat educativa, especialment mestres i professores, que volen canviar l’escola, amb esperit de transformació, d’aprenentatge crític, de crear xarxa, amb ganes de trobar-se i de compartir.

- Com m’hi apunto?

Disposem de 120 places per tal que els tallers siguin operatius. Per apuntar-t’hi, omple el formulari que trobaràs clicant aqui . Després has d’ingressar 10 euros al número de compte 2107 0129 1 5 3361820293 d’UNNIM, amb el teu nom i cognom i posant “Jornada” al concepte, abans del dia 6 de maig.

Si no pots pagar fes-nos-ho saber, que ningú es quedi fora per diners. Si teniu problemes amb el formulari o de qualsevol tipus envieu-nos un email a deixadeserunailla@gmail.com

El preu inclou l’esmorzar i el dinar vegetarià (empresa El Mèdol)

Si vols portar informació o qualsevol altre material educatiu que creguis interessant per a compartir, tindrem un taula on exposar-lo.

Per inscriure't a la jornada, clica aqui:
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dFJwMm1HcDFnLTdRbmlwVDl5NG5JakE6MQ#gid=0

Més informació al bloc "Deixa de ser una illa":

http://deixadeserunailla.blogspot.com/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció