CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada contra el racisme i la xenofòbia, 15-16 d’abril a Reus

Dissabte, 2 abril, 2011

cartell jornada Reus

Jornada contra el racisme i la xenofòbia

Reus, 15-16 d'abril

* Divendres 15 d’abril, Racó de La Palma

23:00 h. Concert amb els Llunàtics i Yacine & the Oriental Groove
Bo d’ajut 2 €

Els Llunàtics, el grup nascut al Priorat a la dècada dels 90, amb el seu rock aferrat a la terra i al so de la gralla, tornaran a tocar per primer cop en públic després del concert de Festa Major de Marçà de l'agost passat.. Aleshores, feia vuit anys que no tocàven des del seu comiat dels escenaris al Figarock.

Yacine & the Oriental Groove és la banda barcelonina d'àrab-rock-fusió formada per Yacine Belahcene, ex cantant de Cheb Balowski i del grup Nour, que juntament amb músics provinents de bandes com Color Humano, 08001 o l’Orquestra Àrab, interpreten cançons que formen part de la trajectòria del cantant i temes clàssics magrebins i orientals, una nova sorprenent barreja entre innovació i tradició, més enllà de la buida recerca de l’exòtic. Presenten el seu primer disc, “Parabòlic”, cançons que parlen d’immigració, de mescla de cultures i de la desconfiança a allò desconegut. Temes viscuts en primera persona ja que l’autor és d’origen algerià i català.

* Dissabte 16 d’abril, a La Palma

A partir de les 12:00 h. del migdia, sessió de vermut amenitzada pels Game Over Selectors (reggae des del Carme). Taula amb material informatiu i ludoteca per a la canalla.

A les 14:00 h. dinar popular, preu 5€ (150 places).

A les 17:00 h. assemblea – debat obert, per analitzar la situació de Reus i informar de la campanya que portem a terme.

A les 18:30 h. inici del cercavila per la convivència que recorrerà el centre de la ciutat, amb la participació de diversos elements festius.

Organitza:

A Reus primer les persones

www.facebook.com/home.php?sk=group_208801769145805

Unitat contra el feixisme i el racisme

www.unitatcontraelfeixisme.org/