CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada d´Acció Social Comunitària (DASC), oberta al sector social, el 19 de gener a Barcelona

Dissabte, 19 gener, 2013

jornada-dasc.gif

Us fem arribar la carta de Presentació (enganxada sota) i el cartell (arxiu adjunt) amb el Programa de les Jornades del Sector Social que organitza el Col·lectiu DASC. Pot ésser el punt de trobada de tota la gent que treballa en el sector i un punt d'inici per poder aconseguir organitzar sector davant unes empreses que, cada cop més, busquen el benefici econòmic. Damunt de qualsevol altra consideració, i una administració pública que, fent deixadesa de les seves obligacions i atenent una visió neoliberal de la realitat, està procedint al desmantellament del Sistema de protecció social per substituir-lo per un de beneficència.

Ens veiem el 19 de gener al Casal de Joves de Gràcia a Barcelona!

Salut!

CGT Sector Social

https://www.facebook.com/sectorsocialcgtcatalunya
http://cgtense.pangea.org/spip.php?rubrique129
http://cgtcatalunya.cat/spip.php?rubrique156


Benvolguts i benvolgudes,

Com a professionals i persones vinculades i compromeses al Sector Social, us escrivim des del col·lectiu DASC (Defensem l’Acció Social i Comunitària) per convidar-vos a les Jornades en Defensa de l’Acció Social i Comunitària que tindran lloc el proper 19 de gener al Casal de Joves de Gràcia La Fontana ( c/Gran de Gràcia 190, Barcelona).

El col·lectiu DASC és un espai de debat, de reflexió́ i de defensa del sector social: de les seves treballadores, dels estudiants, del voluntariat i dels seus usuaris i usuàries. El nostre objectiu és reïvindicar i lluitar per tota la feina feta i tota la que cal fer per evitar l’exclusió́ social, la injustícia, l’acumulació́ de poder i la pobresa. En un moment on s’ajunta tota la precarització de les condicions de treball que portàvem assumint durant anys i les retallades actuals que estan fent desaparèixer el sistema social de benestar tal i com l’hem conegut fins ara, hem decidit fer un pas endavant i no només fer-nos visibles en les marees i manifestacions que estan recorrent els carrers, sinó omplir de contingut les postures crítiques que mantenim a la imposició i consolidació de l’actual estat.

En formem part treballadores del sector social i comunitari, però també vol sumar a usuàries, estudiants, voluntàries i entitats, amb el ferm objectiu d’aturar el canvi paradigmàtic d’un model d’estat del benestar a un model de beneficència que està impulsant el govern dels millors.

Per això, i com ens veiem en sintonia amb vosaltres, cadascuna en el seu àmbit i a vegades en eixos que ens són transversals, us volem convidar a les jornades per aportar entre totes llum i contingut, i així poder seguir teixint la xarxa de resistència i complicitats que s’està generant.

Amb aquest motiu, i perquè potser us ve de gust participar en les jornades, aquest serà el planning:

10 a 14h presentació jornades i treball en grups

- presentació de la DASC i altres col·lectius convidats

- treball en petits grups per tractar tres blocs:

anàlisi de la situació

conseqüències

activitats i propostes

14-14:30 a 16h dinar popular

16 a 18h conclusions de les jornades

18h teatre o algun espectacle lúdic + proves de so

22 - 2h concerts

Per tal d'organitzar el dinar popular (a càrrec de la comissió de cuina del 15M) i el servei de guarderia, necessitem que us inscriviu aquí.

Més informació i programa a:

http://defensemacciocomunitaria.wordpress.com/

jornada DASC sector social 19 de gener 2013

Més informació:

CGT Sector Social

https://www.facebook.com/sectorsocialcgtcatalunya
http://cgtense.pangea.org/spip.php?rubrique129
http://cgtcatalunya.cat/spip.php?rubrique156

E-MAIL: sectorsocial@cgtcatalunya.cat

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció