Jornada d’accions en el primer aniversari del 15M per tal d’assenyalar els culpables de la crisi
La celebració del primer aniversari del moviment 15-M culminava el dimarts 15 de maig amb una jornada d'accions a diverses ciutats de Catalunya, després que dissabte milers de persones sortissin als carrers en unes manifestacions multitudinàries. Aquest dimarts les mobilitzacions s'han centrat en assenyalar els veritables culpables de la crisi.
Dos dels eixos principals de lluita del moviment de la indignació, la lluita per un habitatge digne i la denúncia del sistema financer, s'han convertit aquest dimarts 15 de maig en l'epicentre de la jornada d'accions descentralitzades en el marc del primer aniversari del 15M.
Barcelona
A Barcelona a les vuit del matí s'han iniciat concentracions a la Plaça Universitat, a la Plaça del Molí, a la Plaça Urquinaona i a la Plaça de la Catedral. Les quatre emprenien una marxa cap a una seu bancària diferent. La Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute, juntament amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Democràcia real Ja Barcelona i els "Iaioflautes", han portat a terme aquesta acció unitària pel dret a un habitatge digne i a decidir democràtica i sobiranament què fer amb el deute.
L'acció tenia per objectiu acompanyar persones afectades per negociar la dació en pagament dels seus habitatges i mantenir-se en els seus habitatges en règim de lloguer social, pressionar les entitats bancàries i l'Administració per reconvertir l'estoc immobiliari que acumulen els bancs en parc públic d'habitatges de lloguer, denunciar la transferència de capital públic a les entitats bancàries per part de l'Estat i visibilitzar els mecanismes il·legítims pels quals els bancs es lucren incrementant la factura del deute públic, que al seu torn és l'origen dels durs retalls socials que estem patint.
Després d'una concentració en defensa de l'educació pública a la Plaça Catalunya, una columna de manifestants es dirigia a la seu del PP, prop de la plaça Francesc Macià, on es realitzava el funeral de l'educació pública amb una performance, per tal de denunciar la situació de precarització de l’educació des d’escoles bressol fins a universitats, i servir com a altaveu de la vaga general d’educació del dia 22 d’aquest mateix mes.
A les 14h era el torn d'un dinar de carmanyola a la seu del PP i a les sis de la tarda era l'hora de #OccupyMordor, un judici popular i simbòlic per assenyalar els culpables de la crisi, a les portes de la seu de La Caixa a l'avinguda Diagonal, amb un "judici" contra els seus directius, amb participació de diversos testimonis i persones afectades per les polítiques de la "Banca Criminal" i xoriçada popular per sopar.
A les vuit de la tarda es feia una assemblea per decidir si s'acampava o no a la Plaça Catalunya. Les assemblees de barri havien fet una crida a portar sacs de dormir i màrfegues per passar-hi la nit i continuar amb xerrades i activitats.
- La PAH i el 15M exigeixen la dació en pagament a les portes de set entitats bancàries, acció a la Fiscalia contra les retallades a la sanitat i dinar davant la seu del PP
Acció coordinada de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el 15M com a punt d'arrencada de la jornada d'accions descentralitzades en el marc del primer aniversari del moviment de les indignades. Cap a dos quarts de nou del matí quatre grups ubicats a plaça Universitat, plaça Urquinaona, avinguda Catedral i plaça del Molino de Barcelona s'han dirigit a entitats financeres que s'oposen a la dació en pagament i que acumulen gran quantitat de casos d'execució hipotecària i desnonaments.
Unes 150 persones han anat a la seu de Caixa Penedès al carrer Pelai, una vuitantena a la seu de Catalunya Caixa a la Via Laietana, més de 120 a la seu de Bankia a l'avinguda del Paral·lel i prop de 90 a la seu del Banc Sabadell del carrer Consell de Cent. En tots els casos s'ha intentat negociar amb els representants de les sucursals, i això, s'ha fet en companyia de persones directament afectades per embargaments i desnonaments instats per cadascuna d'aquestes entitats. La família que ha entrat a Catalunya Caixa ha pogut entrevistar-se amb els banquers i ha aconseguit un compromís de trobada formal per a negociar la dació en pagament. Això també ha passat a la seu de Bankia amb 9 famílies més. A Caixa Penedès han apagat les llums i han tancat la porta durant 40 minuts però, finalment, després de tallar el trànsit més de mitja hora al carrer Pelai, una patrulla de mossos d'esquadra ha demanat als banquers que rebessin la família afectada. La seu de Banc Sabadell del carrer Consell de Cent es trobava tancada i la concentració ha decidit anar fins a una seu de Caixa de Terrassa del passeig de Sant Joan, també pertanyent al grup Unnim. Allí s'hi han anat aplegant la gent concentrada a les altres entitats i cap a les 11h del matí ja s'hi comptaven més de 500 manifestants disposades a ser-hi fins que les escoltessin. A dos quarts d'una els directius de l'entitat han cedit i han mostrat disposició a negociar la dació en pagament i aturar un desnonament previst.
Acció a la seu de la fiscalía i dinar a la seu del PP
Mentre es realitzaven les accions a les entitats financeres, una cinquantena de membres de la PARS (Plataforma d'Afectades per les Retallades en la Sanitat) s'han desplaçat des de la plaça de Catalunya fins a la seu de la Fiscalia General de Catalunya, després de tallar durant uns minuts el trànsit de la Gran Via. Allí han exigit que s'investigui la corrupció política i empresarial en el sector de la sanitat, i en aquest sentit han presentat 250 adhesions a una querella que, de moment, la institució dirigida per Teresa Compte no ha tramitat.
A partir de les 13h una columna de manifestants convocada per la comissió d'educació del 15M ha sortit des de la plaça de Catalunya en direcció a la seu central del PP a Barcelona, ubicada al carrer Urgell. Allí, davant d'una fortificació policial de l'edifici, s'hi ha fet un dinar popular on s'hi han anat afegint més i més persones. Cap a les 16h centenars de manifestants han començat a caminar tot enfilant la Diagonal en direcció als enormes gratacels que són la seu central de La Caixa, on estava previst que a partir de les 18h es fes un judici popular als responsables de l'entitat.
http://www.directa.cat/noticia/pah-15m-exigeixen-dacio-pagament-les-portes-set-entitats-bancaries
- Un milió d'oients escolten un comunicat del 15M a RAC1 i Catalunya Ràdio
Una vuitantena d'indignats s'han concentrat aquest matí a les portes dels estudis de Catalunya Ràdio i RAC1, a l'avinguda Diagonal de Barcelona. En el moment màxim d'audiència dels programes El Matí de Catalunya Ràdio i El Món a RAC1 han accedit als estudis després de negociar-ho amb els editors i productors de les emissores. En directe i davant una audiència respectiva de 453.000 i 515.000 oients han denunciat l'actual context de saqueig i explotació capitalista, han parlat dels sicaris disfressats de policies, jutges i fiscals, i han exigit l'alliberament de Laura Gómez, secretària d'organització de CGT. Han advertit, també, que avui han pres la paraula i ja no callaran, han perdut la por.
http://www.directa.cat/noticia/un-milio-doients-escolten-un-comunicat-del-15m-rac1-catalunya-radio
- El 15-M entra als estudis de Catalunya Ràdio i RAC-1 i hi llegeix un manifest
'Avui hem pres la paraula i ja no callarem', diuen els indignats
Un grup de membres del moviment del 15-M ha demanat d'entrar avui al matí a primera hora als estudis de RAC-1 i de Catalunya Ràdio per llegir un manifest en ocasió del primer aniversari de la mobilització. Tant Jordi Basté com Manel Fuentes els han cedit els micròfons en els seus respectius programes perquè poguessin llegir el manifest, que transcrivim tot seguit i que també podeu escoltar ací.
"Avui prenem la paraula gent que normalment no tenim l'oportunitat de fer-ho. Fa un any els carrers de Barcelona i de moltes altres ciutats d'aquest país s'omplien de gent emprenyada, de gent sense port que encarava situacions de vida difícil i no volia sentir-se sola. Ha passat un any, i els hem seguit trobant als carrers i a les places i hem seguit cridant i organitza.nos, però ningú no ens ha fet cas. Els que parlem ara no representem ningú, només a nosaltres mateixes. I ens dirigim a totes i tots aquells dones i homes que com nosaltres se senten ultratjades i estafades i abandonades per la classe política, pels governs europeu, espanyol i català, i pels patrons, veritables amos de la situació; banquers, executius de luxe que treballen per un grapat de multinacionals, especuladors de tota mena que junts formen aquest forat negre que segresta les esperances i les vides de totes i que a la ràdio acostumen a anomenar els mercats. Mentre ells, que tenen noms i cognoms segueixen pastant grans fortunes, obtenint amnisties fiscals i rebent ingents quantitats de fons públics, nosaltres comprovem com dia rere dia disminueixen les nostres possibilitats de tenir una vida digna.
I quan ens hem atrevit a alçar la veu contra aquesta situació d'injustícia, d'impunitat flagrant, qui se'n beneficia ens ha amenaçat amb els seus sicaris, disfressats de jutges, fiscals i policies, perquè a base de cops de porra, titulars de diaris, multes, companys i companyes processades i mesos de presó ens mantinguem callats i dòcils, a la gàbia, com gallines, sense ser conscients que anem a l'escorxador.
Fa molt temps que va sent hora no només de dir prou, sinó de plantar-nos de veritat, de prendre decisions. perquè som nosaltres que hem d'acceptar o no les regles del joc. Un any més tard no som conscients del poder real, Si ens quedem a casa és probable que ens quedem sense casa. Si no protestem activament contra aquest sistema injust, capitalista, no només patirem nosaltres sinó també els nostres fills i els nostres néts. Tot això és molt seriós. Hem de prendre el carrer, perquè hem après que ningú no ens representa, ni polítics ni empresaris ni jutges. Som la veritable justícia, que ha de ser igual per a tothom, apliquem-la, fem sentir la nostra voluntat de justícia i aprofitem totes les oportunitats per denunciar i entorpir la seva tasca infame de destrucció d'un territori que ens pertany a totes. Sortim al carrer, oferim resistència i donem la cara.
Avui hem pres la paraula i ja no callarem perquè hem perdut la por, i volem saludar des d'aquesta casa, on mai ningú no ho fa, la companya sindicalista Laura Gómez, empresonada per cremar quatre bitllets de mentida dins d'una caixa de cartró davant la borsa de Barcelona. Benvinguts a casa vostra".
- El 15-M 'condemna' la Caixa i Isidre Fainé per estafa i vulneració dels drets humans
Fan un 'judici popular' davant les torres de l'entitat a la Diagonal, mentre la policia acordona l'accés al edificis.
Centenars de manifestants del 15-M s'han aplegat aquest vespre davant de les torres de la Caixa, a l'avinguda Diagonal de Barcelona, enmig d'un important desplegament d'agents antiavalots dels mossos d'esquadra. Hi han arribat en una marxa des de la plaça de Francesc Macià que ha fet tallar el trànsit de la Diagonal en aquest tram una estona. Hi han fet diversos actes de protesta i de commemoració del primer aniversari del 15-M. En un 'judici popular simbòlic' a aquesta entitat bancària, han condemnat el president Isidre Fainé per ser un dels principals responsables de la crisi.
Batejades pel moviment del 15-M com a 'torres Mordor', els dos edificis de la Caixa han estat l'escenari d'un 'judici popular' als seus dirigents. Pel 'tribunal' hi han passat diversos testimonis, representants de plataformes com la dels afectats per les accions preferents, els afectats per la hipoteca, Repsol Mata, Aigua és vida, Roba neta, Banca armada i l'Auditoria del deute. Tots ells han exposat les responsabilitats que consideren que té la Caixa en la crisi. Finalment, han condemant simbòlicament els seus dirigents per estafa i vulneració de drets humans.
Una 'missa indignada'
Uns quants centenars de manifestants s'han concentrat a migdia davant la seu del PP a Barcelona, on han escenificat una missa per la 'defunció de l'educació pública'. És una de les accions d'avui, quan fa un any del moviment del 15-M. Aquest primer aniversari havia començat a les vuit amb protestes i accions reivindicatives en entitats bancàries, sobretot al centre de Barcelona, per criticar els desnonaments i demanar la dació en pagament per als afectats per la hipoteca.
Centenars de persones, així, han protestat davant de seus de CatalunyaCaixa, Caixa Penedès, Unnim i Bankia, on han intentat negociar amb els responsables la dació en pagament d'alguns afectats. Precisament, un grup s'ha instal·lat davant una seu de Bankia a l'avinguda del Paral·lel, on s'ha aconseguit que es negociï aquesta mesura amb nou famílies.
A la seu de CatalunyaCaixa, Ada Colau (entrevista), portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), s'ha reunit durant un quart d'hora amb els serveis jurídics de l'entitat, que han recollit els quaranta-set casos exposats per l'associació i han comunicat que tindran resposta en uns deu dies. Colau ha assenyalat a les entitats bancàries com a principals responsables de la crisi i ha demanat que es respecti el dret de l'habitatge atorgant una segona oportunitat als afectats. Ha demanat que es reguli el lloguer social assequible, s'aturin els desnonaments, es creï una banca pública i que s'apliqui la dació en pagament.
Paral·lelament, a les nou del matí un altre grup ha sortit de la plaça de Catalunya de Barcelona per presentar a la Fiscalia Superior de Catalunya totes les firmes d'adhesions a la denúncia presentada el 21 de març, on es demana que obri diligències per un possible delicte en l'àmbit de la gestió pública de la sanitat a Catalunya. Davant la seu de la fiscalia s'ha fet una acció al carrer.
Les marxes del matí, que en certs moments han tallat el trànsit d'algunes vies, s'han acabat a la plaça de Catalunya. Des d'aquí, a migdia ha sortit la manifestació estudiantil fins a la seu del PP al carrer Urgell de Barcelona.
http://www.vilaweb.cat/noticia/4011605/20120515/15-m-dirigeix-protesta-caixa.html
- Una sorollosa cassolada trasllada la indignació a les portes de la seu central de La Caixa
Va arrencar ahir a la nit com una petita acampada d'una quarantena de persones als peus de les rebatejades com a Torres Mordor, els coneguts gratacels de La Caixa a l'avinguda Diagonal de Barcelona, però s'ha transformat aquest matí en una ensordidora cassolada de protesta que s'ha allargat durant hores. Cap a les vuit del matí i davant d'un enorme dispositiu policial de blindatge de l'edifici financer, les indignades han començat a fer repicar les cassoles. L'efecte mimètic ha estat impressionant. Un parell de cartells amb la frase "Pita a la banca" han aconseguit que els i les conductores que s'aturaven a l'encreuament de la Diagonal amb l'avinguda de Carles III fessin sonar els claxons.
A partir d'aquí ha començat una gran demostració de força popular. Més i més gent ha dibuixat cartells amb altres frases: "Torres més altes han caigut", "Toca el pitu a la banca" i "A tú també et roben, pita" i han aprofitat en cada ocasió que els semàfors es posaven en vermell per caminar entre els vehicles i demanar que la gent fes sonar les botzines. La majoria de la gent ha seguit la consigna i, de cada 10 vehicles que hi passaven, 7 o 8 se sumaven a la protesta. A les 10h del matí moltes de les indignades han estat rellevades per altra gent i s'ha fet una crida a que tothom porti cassoles i estris per fer soroll. L'escridassada ha esdevingut indefinida, s'ha muntat una taula per a la recollida d'escrits i frases de les vianants, així com per a repartir octavetes. Conductors d'autobús, camioners, transportistes, taxistes, vehicles particulars, tothom es suma a la claxonada impulsada a twitter mitjançant el hashtag #Caixarolada, i de la que també se n'ha fet un vídeo de convocatòria.
S'estan programant xerrades i tallers pel que queda de dia i es preveu una trobada més massiva d'indignades a les set de la tarda, prèvia a l'assemblea que es farà a les vuit.
Les Torres Mordor blindades
Mentre es desferma l'alegria al carrer, dins de l'edifici de La Caixa o Torres Mordor, es viu un ambient força més tens. S'han bloquejat tots els accessos amb tanques i furgons d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra. No es deixa entrar a ningú que no s'identifiqui amb DNI i tingui una cita prèvia. L'oficina d'atenció al públic es troba tancada i agents de seguretat s'han distribuït a diferents pisos dels gratacels. Un veritable estat d'excepció que sembla reflectir in situ el que passa als mercats, amb una caiguda imparable de la borsa i una pujada meteòrica de la prima de risc. Els rumors de corralito comencen a agafar força.
- Els Mossos desallotjen els acampats davant La Caixa però la protesta segueix
107 persones han estat identificades entre dimecres a la nit i dijous. Una altra va ser detinguda en el desallotjament que va començat a dos quarts d’una de la matinada de dimecres.
Un judici popular simbòlic el dimarts i dotze hores de cassolada pacífica el dimecres [a la imatge]–assolint fins a 98 decibels, amb la complicitat dels conductors que feien sonar els seus clàxons- han estat suficients perquè els màxims responsables de La Caixa, Isidre Fainé al capdavant, exigissin a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, o a Felip Puig que desallotjés els manifestants que protestaven contra l’entitat. Com que Puig, el conseller d’Interior i responsable dels Mossos d’Esquadra que tot el dia van estar vigilant i acordonant els manifestants, va assegurar que l’ocupació de l’espai públic depèn dels ajuntaments, s’entén que va ser Trias qui li va haver de demanar el desallotjament ja que en cap moment hi va haver cap alteració de l’ordre públic que motivés la intervenció dels antiavalots de Puig.
51 membres del 15-M, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, d’Estafabanca, afectats per les participacions preferents o de la campanya Roba neta entre d'altres estaven disposats a passar la segona nit acampats davant la seu central de La Caixa a l’avinguda Diagonal per exigir la dació en pagament, el retorn dels diners de les participacions preferents i que no s’acomiadés cap treballador del banc en les propers fusions d’entitats bancàries. Estaven envoltats per un cordó dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra des de les set de la tarda, i durant la celebració d’una assemblea amb 2.000 persones de vuit a dos quarts d’onze de la nit, però cap a dos quarts d’una de la matinada els agents van tancar el cordó i van dir als manifestants que podien anar-se’n sense ser detinguts si s’identificaven.
A banda, els agents també van muntar un cordó exterior que impedia l’accés lliure de vianants a la zona i van encapsular i allunyar els periodistes, sense deixar-los apropar-se fins que el dispositiu va acabar. Els manifestants van accedir a sortir pacíficament i en grups de dos o tres, acompanyats per Mossos fins a les furgonetes, on van ser identificats. Una persona va estar detinguda i traslladada a la comissaria de les Corts i tres persones van haver de ser ateses per metges del SEM perquè havien sofert atacs d'ansietat o estavan extremadament nervioses per la presència atemoridora dels antidisturbis. A un quart de dues ja estava l’operatiu acabat i els manifestants se'n van anar cap a casa, seguits per grups d’agents de paisà.
Més identificacions el dijous
Per dijous hi ha convocades noves cassolades a les nou, a les dues i a les set de la tarda. Pel que ha pogut saber EL TRIAGLE, hi ha hagut un fort desplegament policial el matí de dijous davant la seu de La Caixa i els Mossos d’Esquadra han identificat a primera hora un grup de 30 persones i més tard dues persones més, i tot i que no hi havia gaires manifestants anaven arribant-ne poc a poc, entre ells afectats per les preferents. Els cotxes segueixen pitant en passar davant les torres de l’entitat. A un quart de dues del migdia els agents han encerclat els diversos grups de manifestants i els han ajuntat, conformant un grup de 24, que ja pot ser considerat manifestació, i també han procedit a identificar-los un a un.
Segons testimonis presencials, els manifestants han preguntat als agents si podien seguir la protesta en grups reduïts però els Mossos els han respòs que el nombre de persones que conformen una manifestació el poden determinar ells quan vulguin, pel que s'han dispersat pels voltants de la plaça Maria Cristina. A quarts de tres de la tarda, tant els antiavalots dels Mossos d'Esquadra com altres agents del cos han abandonat el lloc i han recollit les tanques que perimetraven la seu de La Caixa.
Segons l'agència EFE, des de la conselleria d'Interior s'ha amenaçat d'incoar un expedient administratiu per una infracció greu de la lllei orgànica sobre protecció de la Seguretat Ciutadana, per haver-se manifestat sense autorització, al promotor o organitzador de la concentració, persona o ens, i que segons Interior pot suposar una multa d'entre 300 i 30.000 euros.
Diverses opinions a les xarxes socials asseguraven dimecres al vespre que responsables de publicitat de La Caixa haurien trucat a diversos mitjans perquè anéssin amb compte de com publicaven la notícia de la cassolada de dotze hores davant la seva seu, ja que l’entitat finançera era un dels seus principals anunciants.
Tarragona
La PAH pren el relleu de les mobilitzacions plantant cara als bancs
Una trentena de persones han donat suport avui al matí a la convocatòria realitzada per la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques a la plaça de la mitja lluna, a Tarragona. Més que una simple concentració, ha estat una acció feta en dues oficines bancàries d’Unnim i de Bancaja, totes dues situades a prop del lloc inicial. La reivindicació era ben clara: aconseguir la dació en pagament per a les afectades. Joan Bel, portaveu de la PAH a Tarragona, ha recomanat no donar les claus dels habitatges desnonats fins que no s’assoleixi la dació en pagament, i que cal fugir de refinançaments de les hipoteques ja que “són un engany, el banc es queda els teus diners per incrementar el deute”.
Així, doncs, l’acció ha transcorregut sense incidents tot i la novetat que suposava per a les treballadores de les oficines. En el primer cas, a Unnim, han trucat els Mossos i només amb la seva arribada han estat disposades a atendre les afectades, que duien un document perquè fos signat i segellat conforme es demanava la dació per a les persones concretes allà presents. Pel que fa a Bancaja, encara que han hagut d’esperar-se, també els han atès mentre a fora, al carrer, membres de la PAH, del 15M, entre d’altres, feien pressió amb crits com “gent sense casa, cases sense gent” o “polítics, banquers, torneu-nos els diners”.
Publicat a Pobleviu http://pobleviu.cat/2012/05/15/la-pah-pren-el-relleu-de-les-mobilitzacions-plantant-cara-als-bancs/
Girona
Indignats s'encadenen en una oficina bancària a Girona
A Girona, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i el moviment 15-M han realitzat una acció a una oficina de la Caixa. Una cinquantena de membres dels indignats han commemorat el primer aniversari del moviment 15M amb una acció de protesta a l'oficina de La Caixa del carrer Santa Clara de Girona. Passades les 12.00 hores han irromput a l'oficina, i un cop dins de l'entitat, dues activistes s'han encadenat a una columna, tenien els braços dins uns tubs de plàstic i, a més, s'havien lligat les mans entre elles amb dos cadenats. Des del principi, el grup d'indignats han assegurat que no tenien cap intenció de marxar de l'oficina bancària i que, si volien, els fessin fora. Fins i tot han instal·lat un parell de tendes de campanya dins l'oficina.
Una part del col·lectiu bloquejava l'entrada tot i que fins a les 14.00 hores l'activitat a l'oficina ha continuat amb normalitat, mentre els activistes acusaven 'la Caixa' de ser responsable d'arruïnar la vida a moltes persones "jugant" amb els seus diners o ordenant que els desnonessin de casa seva. Els indignats han llegit un manifest per reclamar a 'la Caixa' que "aturi totes les demandes per impagament d'hipoteca", que no acomiadi treballadors arrel de les fusions amb altres bancs o caixes i, finalment, que desbloquegin els estalvis invertits en participacions preferents perquè la gent pugui disposar "dels seus diners".
Arribats a l'hora de tancar el director de l'oficina ha demanat a la vintena de joves que eren a l'interior de l'oficina que se n'anessin perquè havien de tancar. La resposta ha estat negativa i no han volgut sortir, envoltant llavors a les dues noies formant una cadena humana.
Poc abans de les 14.30 hores han arribat els Mossos d'Esquadra, tot i que amb anterioritat havien arribat agents de paisà, i diversos agents han entrat a l'oficina mentre que els antiavalots de la policia catalana han fet fora als indignats que bloquejaven la porta.
Finalment, un a un, els agents han "arrencat" als membres del col·lectiu i els han identificat i així han aconseguit deixar l'oficina només amb les dues encadenades. Llavors han arribat els Bombers, que han serrat els dos tubs que cobrien els braços de les noies i després han tallat les cadenes que les unien.
El moviment 15M de Girona tenia prevista una assemblea a les 20.00 hores per decidir quines són les següents accions que portaran a terme.
Font: Agències