CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada d’activitats contra el Pla Caufec el 24 de maig a Esplugues de Llobregat

Dissabte, 10 maig, 2008

cartell 24 maig

Esplugues de Llobregat

24 de maig 2008

BOTIFARRADA POPULAR A L'ESPECULACIÓ

CARBASSES A LA REPRESSIÓ


18h, Plaça de l’Ajuntament, MANIFESTACIÓ CONTRA EL PLA CAUFEC-PORTA BCN

22h, Casal Robert Brillas, CORREFOC BOC DE BITERNA

23h, Parc de les 3 esplugues, CONCERTS

A Esplugues de Llobregat ja portem anys autogestionant la Botifarrada a
l'e$peculació i aquest any comencem les Carbasses a la repressió.

Trobem important donar importància a l'alternativa vegana i també denunciar la repressió sistemàtica a tota aquella persona que baixa al carrer a crear el món millor que està cansada de somiar. Aquest és el cas del nostre amic Franki, de Terrassa, segrestat per l'Estat amb l'excusa d'ultratge a la bandera espanyola.

descarrega't els cartells fent clic aquí
www.moviments.net/noalplacaufec/documentacio/botifarrada

Estem fartes de que ens gestionin la nostra misèria quotidiana i portem molt de temps dedicant gran part de les nostres vides a denunciar la manca d'habitatge i l'especulació urbanística tant pública com privada. Tenim molt clar que especuladors i repressors són tan pobres que no tenen més que diners. I part d'aquest temps el dediquem a crear la Botifarrada a l'e$peculació i Carbasses a la repressió. Igual que ens agrada compartir amb vosaltres el carrer amb les lluites i reivindicacions diàries també ens agrada sortir de festa amb vosaltres, compartir un beure, una cançó, una nit…

El 24 de maig a les 18h des de la Plaça de l'Ajuntament sortirem al carrer per fer sentir la nostra veu i dir que no volem el Pla Caufec-Porta BCN ni a Esplugues ni a enlloc! No ens agrada l'especulació urbanística i les seves nefastes conseqüències ni la repressió que patim els moviments socials que ens mobilitzem al carrer. Des d'aquí fem una crida a la participació a la manifestació!

Després de la manifestació hi haurà un correfoc per part de Boc de Biterna (grup d'espectacle de foc d'Esplugues). Un correfoc que es continua fent tot i que l'ajuntament ha retirat les subvencions al·legant que tracta temes com l'especulació i fa una crítica oberta a la gestió municipal. I això no li ha agradat al govern local, aquesta és la seva democràcia… Concretament, Eduard Sanz, que és regidor de cultura, ha suprimit la subvenció a l'entitat del poble perquè "aquest missatge conté intencionalitat política i que per tant no és d'interès per a la ciutadania i per tant no és subvencionable".

A partir de les 23h al Parc de les Tres Esplugues començarà el concert amb la col·laboració de Bongo Botrako, Malatesta (antiga Gran Orquestra Republicana) i El Kapel (veu de Color Humano) i Punxa Discos Pispillas-Chisposillo…

Per acabar de cremar totes les energies, té lloc la ja tradicional recollida
popular de les festes! Com en tot, si ens sacrifiquem totes una mica no caldrà que poques ho sacrifiquin tot! Un cop estigui tot recollit, tindrà lloc la marató d'acudits. Riures non stop a Cal Suís.

I al dia següent la lluita continua.

NO AL PLA CAUFEC-PORTA BCN!

www.moviments.net/noalplacaufec/