CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada de lluita i tancada el 9 de juliol a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Dimarts, 7 juliol, 2015

III JORNADA I TANCADA EN DEFENSA DE L'HOSPITAL JOAN XXIII

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona convoca la III JORNADA DE LLUITA I TANCADA EN DEFENSA DE L'HOSPITAL JOAN XXIII que es realitzarà el dijous 9 de juliol de 2015.

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format pels sindicats CGT i Co.bas, la CUP i persones a títol individual organitza la III jornada de lluita en defensa de l'Hospital Joan XXIII, per tal de denunciar el desmantellant del nostre hospital, amb unes conseqüències nefastes per al personal que hi treballa i també per al conjunt d'usuàri@s que en rebem atenció.

Amb la jornada de lluita a l'Hospital Joan XXIII, el Grup de Treball vol reivindicar l’aturada i la reversió del procés privatitzador de la sanitat, l’externalització de serveis i la fragmentació de l’ICS. També vol reclamar un sistema totalment públic de titularitat, provisionament i de gestió, que eviti l’opacitat i que impedeixi fer negoci amb la salut de les persones.

El Grup de Treball vol denunciar la privatització encoberta de la sanitat a la nostra ciutat i demana la retirada dels Plans Funcionals, embrió del Consorci Sanitari de Tarragona que implica la mercantilització de les dades mèdiques dels pacients a través del Visc+, l'exclusió del sistema sanitari de persones migrades o sense casa, triple llistes d’espera...

Durant la jornada participaran : Marea Blanca de Lleida, Rebel.lió Bellvitge, CUP Reus-Cas Innova, G.T. Tarragona, el cantautor Fito Luri, el grup Tornavís Teatre, grup de swing i més.

Programa d'activitats:

16.30h. Presentació de la Jornada

17h. Xerrada a càrrec de Rebel·lió Bellvitge

18h. Performance

18.30h. Xerrada "Ni plans funcionals, ni consorcis encoberts", a càrrec de Marea Blanca de Lleida i Grups Defensa Sanitat Pública de Tarragona.

20h. Actuació musical de Fito Luri.

20.30h. Xerrada sobre la lluita contra la corrupció en el cas Innova, a càrrec de CUP Reus.

21.30h. Actuació musical del Cor Sageta de Foc.

22h. Sopar popular.

23h. Swing.

Salut i Sanitat Pública sempre,

Grup de Treball en defensa de la Sanitat Pública

Tarragona, 2 de juliol de 2015

Més informació:

- TWITTER CGT JOAN XXIII

- TWITTER CGT TARRAGONA

Jornada de lluita i tancada el 9 de juliol a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona