CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada de vaga a les empreses del grup Hewlett-Packard

Dijous, 22 desembre, 2011

01_DB2

Aquest dimecres 21 de Desembre, la plantilla de les empreses del grup HP (Barcelona, Madrid, Oviedo, Saragossa, Figueruelas, Lleó, Pamplona i València) hem realitzat una Vaga perquè no hi hagi acomiadaments en l'empresa. El seguiment ha estat majoritari en la major part dels centres convocats.

El que és de sentit comú, que no et facin fora d'una puntada de peu per a guanyar més pasta, es converteix en una lluita molt dura que ja acumula més d'un any. En aquest temps, hem realitzat protestes en fires, ens hem llençat al terra enfront de stands de la companyia, omplert de pancartes ponts i polígons, manifestacions, concentracions, vagues i un llarg etcètera.

El sector informàtic acumula ja molts anys que els treballadors i treballadores som tractats com embalums sospitosos als quals enviar a la Crisi perquè el cap de torn s'ompli les butxaques. Doncs no. Mantindrem les protestes en intensitat i freqüència un any més, i dos, i vint si fa falta. L'estaca pot semblar molt forta, com cantava Lluis Llach, i pot descoratjar de vegades, però som molts estirant perquè darrere nostre està la nostra dignitat i les nostres famílies.

Les seccions sindicals de CGT a HP, i la resta del sector informàtic no creiem que aquestes situacions tan esteses siguin ni humanes, ni respectuoses, ni justes. Per això fem una senzilla crida a tot el col·lectiu informàtic: hem d'aixecar-nos, en cada empresa, en tot el sector. Organitzar-nos, deixar enrere la queixa amarga que tant ens caracteritza a qui treballem en aquesta professió i passar a l'acció. No miris com els treballadors de HP lluiten: Organitza't i planta cara en la teva empresa.

A HP fem vaga pels nostres drets. No ens miris, uneix-te.

Coordinadora d'Informàtica de la CGT