CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada informativa i de debat sobre la crisi organitzada per la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT

Dimarts, 11 novembre, 2008

Jornada informativa i xerrada debat que la Federació Comarcal del Baix Llobregat organitza per al 18 de novembre al local de la CGT a Cornellà (Ctra. d'Esplugues 46), dividida en dues parts, la primera està pensada especialment per als delegats i delegades, que serà de 10 a 14 hores i de 16:30 a 18 hores. De 18:30 a 20:30 es farà una xerrada-debat oberta a la població.

CRISI? DE QUINA CRISI PARLEM?

L'objectiu de la xerrada és doble, d'una banda, informar als delegats i delegades de com està el tema de la ILP contra l'acomiadament lliure, l'Europa del Capital, la seva crisi i com és el nostre discurs sobre tot el que se'ns vé al damunt.

Els que representem a la CGT hem de tenir molt clar quines són les línies d'actuació que l'organització ens hem marcat, que opinem del que està succeint, que plantegem i quines accions pretenem, per a transmetre-les a la resta de l'afiliació i al conjunt dels treballadors i treballadores.

De res serveix el qual alguns companys es peguin la pallissa a desenvolupar tot un treball informatiu i plantejar línies d'acció a desenvolupar, si després la resta de delegats i delegades no participem, no ens impregnem de les mateixes i no les transmetem als centres de treball.

A la tarda la xerrada-debat sobre la crisi, de quina crisi parlem, com la fem extensiva a la població en general, de manera que també arribem amb les nostres opinions i propostes a més gent i comencem a aglutinar voluntats per a començar a posar fre al terrorisme polític-econòmic del capital.

Cap a la Vaga General.

PROGRAMA:

- DE 10 A 11:45 HORES. Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra l'Art. 52 i 56 de l'Estatut dels Treballadors. Una acció contra l'acomiadament lliure. S'informarà novament en que consisteix la iniciativa, en quin punt està i com s'ha de desenvolupar. Exposarà el tema el Secretari General de la Federació del Metall, Diego Rejón.

- DE 12 A 14:00 HORES. L'Europa del Capital. Com s'està construint la Unió Europea, les seves directives, Bolkenstein, immigració, 65 hores, competitivitat, desmantellament de l'estat de dret social i tot el que això representa. Exposarà el tema Desiderio Martín, membre del Gabinet d'Estudis Confederals de la CGT

- A PARTIR DE LES 14:00 HORES. MENJAR I SE SEGUEIX AMB EL PUNT ANTERIOR DE 16:30 A 18:00 HORES.

- DE 18:30 A 20:30. XERRADA-DEBAT: CRISI, DE QUINA CRISI ESTEM PARLANT?. Ponents: Juan García Sáez, Llicenciat en Ciències Econòmiques i membre d'ATTAC, i Desiderio Martin.

CGT Baix Llobregat

Attached documents