CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada informativa i de debat sobre la crisi organitzada per la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT

Dimarts, 11 novembre, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Jornada informativa i xerrada debat que la Federació Comarcal del Baix Llobregat organitza per al 18 de novembre al local de la CGT a Cornellà (Ctra. d'Esplugues 46), dividida en dues parts, la primera està pensada especialment per als delegats i delegades, que serà de 10 a 14 hores i de 16:30 a 18 hores. De 18:30 a 20:30 es farà una xerrada-debat oberta a la població.

CRISI? DE QUINA CRISI PARLEM?

L'objectiu de la xerrada és doble, d'una banda, informar als delegats i delegades de com està el tema de la ILP contra l'acomiadament lliure, l'Europa del Capital, la seva crisi i com és el nostre discurs sobre tot el que se'ns vé al damunt.

Els que representem a la CGT hem de tenir molt clar quines són les línies d'actuació que l'organització ens hem marcat, que opinem del que està succeint, que plantegem i quines accions pretenem, per a transmetre-les a la resta de l'afiliació i al conjunt dels treballadors i treballadores.

De res serveix el qual alguns companys es peguin la pallissa a desenvolupar tot un treball informatiu i plantejar línies d'acció a desenvolupar, si després la resta de delegats i delegades no participem, no ens impregnem de les mateixes i no les transmetem als centres de treball.

A la tarda la xerrada-debat sobre la crisi, de quina crisi parlem, com la fem extensiva a la població en general, de manera que també arribem amb les nostres opinions i propostes a més gent i comencem a aglutinar voluntats per a començar a posar fre al terrorisme polític-econòmic del capital.

Cap a la Vaga General.

PROGRAMA:

- DE 10 A 11:45 HORES. Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra l'Art. 52 i 56 de l'Estatut dels Treballadors. Una acció contra l'acomiadament lliure. S'informarà novament en que consisteix la iniciativa, en quin punt està i com s'ha de desenvolupar. Exposarà el tema el Secretari General de la Federació del Metall, Diego Rejón.

- DE 12 A 14:00 HORES. L'Europa del Capital. Com s'està construint la Unió Europea, les seves directives, Bolkenstein, immigració, 65 hores, competitivitat, desmantellament de l'estat de dret social i tot el que això representa. Exposarà el tema Desiderio Martín, membre del Gabinet d'Estudis Confederals de la CGT

- A PARTIR DE LES 14:00 HORES. MENJAR I SE SEGUEIX AMB EL PUNT ANTERIOR DE 16:30 A 18:00 HORES.

- DE 18:30 A 20:30. XERRADA-DEBAT: CRISI, DE QUINA CRISI ESTEM PARLANT?. Ponents: Juan García Sáez, Llicenciat en Ciències Econòmiques i membre d'ATTAC, i Desiderio Martin.

CGT Baix Llobregat

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció